Δ.Ερέτριας-Μαζί για το ΝΕΟ-΄΄Αυτοί είναι οι βασικοί άξονες του προγράμματος μας΄΄
ΑΠΟΨΕΙΣ

Δ.Ερέτριας-Μαζί για το ΝΕΟ-΄΄Αυτοί είναι οι βασικοί άξονες του προγράμματος μας΄΄

Η κίνηση για τον Δήμο Ερέτριας, «ΜΑΖΙ για το ΝΕΟ», είναι στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει τους βασικούς άξονες του ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ της. Τις επόμενες ημέρες θα παρουσιάσουμε αναλυτικά τις δεσμεύσεις μας στους παρακάτω τομείς:

1) Βελτίωση καθημερινότητας. Ψηφιακός Μετασχηματισμός των υπηρεσιών του Δήμου. Χρησιμοποιούμε την τεχνολογία για να βελτιώσουμε άμεσα την καθημερινότητα των πολιτών. Ποιότητα ζωής και αισθητική αναβάθμιση όλων των δημοτικών διαμερισμάτων.

2) Διαφάνεια – Νομιμότητα – Χρηστή Διοίκηση – Συνδιοίκηση. Κάνουμε τον ΠΟΛΙΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟ στις αποφάσεις.

3) Τουρισμός – Πολιτισμός. Δημιουργούμε έναν δήμο ΑΝΟΙΧΤΟ και ΖΩΝΤΑΝΟ όλο τον χρόνο. Επικοινωνία. ΜΜΕ.

4) Ανάπτυξη – Καινοτομία – Επιχειρηματικότητα. ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ έμπρακτα την ΤΟΠΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. ΜΑΖΙ με τους επιχειρηματίες σχεδιάζουμε το ΜΕΛΛΟΝ. Ανάδειξη πολιτιστικών κληρονομιών και αξιοποίηση για το «νησί των ονείρων» προς όφελος των Πολιτών.

5) Υγειά – Κοινωνική Μέριμνα.

6) Παιδεία – Αθλητισμός.

7) Περιβάλλον – Ενέργεια.

Ωστόσο θέλουμε να μείνουμε και σε κάτι που για εμάς είναι εξίσου ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. Καλούμε κάθε ΔΗΜΟΤΗ να καταθέσει τις ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ. Σας καλούμε να συν-διαμορφώσουμε το πρόγραμμα του αύριο για αυτόν τον Δήμο, και να συν-εργαστούμε σε αυτή την μάχη με κοινό σχέδιο, όραμα και αποφασιστικότητα. Για έναν Δήμο Ζωντανό, για έναν Δήμο Όμορφο, για έναν Δήμο Ποιοτικό. Όλοι Μαζί για τον Δήμο των ΟΝΕΙΡΩΝ μας!

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr