Ελένη Μιτζιφίρη-Θα απαλλάξουμε το δήμο από τους επαγγελματίες πολιτικούς
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ελένη Μιτζιφίρη-Θα απαλλάξουμε το δήμο από τους επαγγελματίες πολιτικούς

Δύναμη μας η Ευθύνη. Δημιουργήσαμε μια ομάδα ενεργών πολιτών με προσφορά στην κοινωνία προκειμένου μαζί να δώσουμε τη μάχη Για να απαλλάξουμε τον δήμο μας από τους επαγγελματίες πολιτικούς. Και συνεχίζουμε..

Φάνης Τζανοπουλος, Ντία Μελετιάδου, Ελένη Πιτσινή, Λίτσα Λινάρδου

Βιογραφικό

Φάνης (Θεοφάνης) Τζανοπουλος απόφοιτος τεχνικού λυκείου.
Εργάζεται στο κλάδο της εστίαση, μέλος σε σωματείο ιδιωτικών υπαλλήλων. Ακτιβιστής και μέλος σε οικολογικά κινήματα και οργανώσεις.
Έχει συμμετάσχει στο Κίνημα των πλατειών. Από το 2011 είναι ενεργό μέλος του Κινήματος κατά των διοδίων, από το 2013 ενεργό μέλος του Κινήματος κατά των πλειστηριασμών με δράση στην Αθήνα και στην Χαλκίδα όπου συμμετέχει και στο τοπικό Κίνημα πολιτών.

Κίνημα δεν είναι απλά μια λέξη που την γράφεις και την υιοθετείς! Το Κίνημα γράφεται με αγώνες στο δρόμο της διεκδίκησης.
..με απλό κόσμο παλεψαμε για ενα καλύτερο αύριο..πιστεύω σε ένα δήμο που συμμετέχει ο ίδιος πολίτης.. Έτσι ώστε να λυθούν πολλά από τα προβλήματα που υπάρχουν στην πόλη μάς..
.
.
Βιογραφικό

Ντία (Κωνσταντίνα) Μελετιαδου

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Νέα Αρτάκη αποφοίτησε από το Λύκειο και τελείωσε το ΤΕΕ στην ειδικότητα Αργυροχρυσοχοϊα/Ωρολογοποιία όπου και εργάστηκε στην ειδικότητα της. Είναι εθελόντρια και από το 2007 όπου έλαβε την πιστοποίηση της άσκησε την προπονητική στο άθλημα του Bocce στα Special Olympics (σε σύλλογο της Εύβοιας) με αρκετές διακρίσεις.
.
.
Βιογραφικό

Πιτσινή Ελένη

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Χαλκίδα, τελείωσε το επαγγελματικό λύκειο Χαλκίδας με εξειδίκευση στην γραμματείακη υποστήριξη. Έχει τρεις κόρες και 4 εγγόνες.
Έχει εργαστεί σε 2 τεχνικά γραφεία και στην δημοτικη σχολή μπαλέτου σαν γραμματέας, έχει εργαστεί για 15 χρόνια στην οικογενειακή επιχείρηση. Είναι Ενεργός Πολίτης με συμμετοχή σε Κινήσεις πολιτών πανελλαδικά, εθελοντικά είχε αναλάβει την ενημέρωση δανειοληπτων.
Είναι Ενεργό μέλος του Κινήματος κατά των πλειστηριασμών με δράση Και στην Χαλκίδα.
.
.
Είμαι η Ελένη Πιτσινή και Ομολογώ ότι εξεπλάγην, όταν η Ελένη Μιτζιφίρη, μου πρότεινε να συμμετάσχω στον συνδυασμό ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ. Το σκέφτηκα πολύ πριν αποφασίσω γι’ αυτό το βήμα και τελικά ενέδωσα στην πρόκληση. Να βάλω το λιθαράκι μου, ώστε να ανεβάσουμε την Χαλκίδα, το Ληλάντιο Πεδίο και τον Ευρύτερο Καλλικρατικό Δήμο, εκεί που τους αξίζει, βλέποντας πίσω στους αρχαίους χρόνους και ατενίζοντας το μέλλον με ΚΑΘΑΡΟ ΒΛΕΜΜΑ που πηγάζει από ΚΑΘΑΡΗ ΨΥΧΗ. Έχοντας μαζί μας, όλους τους ενεργούς πολίτες αυτού του τόπου, προχωράμε μπροστά με καθαρό βηματισμό.
Με εκτίμηση
Ελένη Πιτσινή
.
.
Βιογραφικό

Λινάρδου Λίτσα (Αγλαΐα) Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Χαλκίδα όπου τελείωσε το Λύκειο.
Είναι παντρεμένη με τον Πολύχρονο Πολύχρονος και έχουν 2 παιδιά τον Γιάννη 20 ετών (φαντάρος) και Την Κάτια 17 ετων(Πρωην αθλητρια αγωνιστικης ρυθμικης νυν αθλητρια αγωνιστικης αεροβικης).
Έχει γνώσεις αγγλικών και είναι εθελόντρια και ενεργό μέλος σε Κινήσεις Πολιτών. Έχει εργαστεί στο χώρο τών πωλήσεων και τα τελευταία χρόνια εργάζεται στο κλάδο της εστίασης.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr