Στον τελικό του σχολικού πρωταθλήματος μπάσκετ ο αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού
Στο κλειστό γήπεδο του ΔΑΚ Χαλκίδας βρέθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Ηλίας Μπουρμάς και χειροκρότησε τον τελικό του σχολικού πρωταθλήματος μπάσκετ.
Ηλίας Μπουρμάς-΄΄ Ότι και να έχεις δει, όσα και να έχεις ζήσει από οποιοδήποτε πόστο, ο τελικός ενός σχολικού πρωταθλήματος είναι το απόλυτο μπασκετικό event, ειδικά όταν το το επίπεδο και η ατμόσφαιρα είναι όπως αυτά που ζήσαμε σήμερα στο κλειστό του ΔΑΚ όπου τα Λύκεια Κανήθου και 1ο Χαλκίδας μας χάρισαν ένα μοναδικό θέαμα τόσο στο γήπεδο όσο και στην εξέδρα.
Συγχαρητήρια σε όλους και κυρίως στους νικητές του ΓΕΛ Κανήθου και στον Κόουτς και Φίλο Αντώνη Γκλιάτη, που έχουν βάλει ψηλά τον πήχη και ανυπομονούμε να τους θαυμάσουμε και στις επόμενες φάσεις΄΄
φώτο-elias thalassis
Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr