Υποψήφιος με την «Συμπολιτεία» ο Βασίλης Σιδεράκης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υποψήφιος με την «Συμπολιτεία» ο Βασίλης Σιδεράκης

Μια ακόμα υποψηφιότητα ανακοινώθηκε σήμερα για τον συνδυασμό «Συμπολιτεία» για τις επικείμενες εκλογές στον δήμο Κύμης-Αλιβερίου. Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Σιδεράκης, υπεύθυνος Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης και στενός συνεργάτης του Αλέξανδρου Θεοδώρου τα τελευταία χρόνια, ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος σύμβουλος στις εκλογές του Μαΐου.

Ο νέος υποψήφιος με την παράταξη του νυν δημάρχου κ. Θ. Μπουραντά είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και προέρχεται από πολιτική οικογένεια, καθώς ο θείος του Γιώργος Σιδεράκης διετέλεσε για δύο θητείες δήμαρχος Κύμης.

Δείτε τι έγραψε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

 «Κυκλοφορεί ευρέως στα social media το τελευταίο διάστημα ως αστείο η φράση «Νέος ιός στο Facebook μετατρέπει τους φίλους σας σε υποψήφιους δημοτικούς σύμβουλους!» Οφείλω λοιπόν να ανακοινώσω ότι έχω ήδη προσβληθεί από τον συγκεκριμένο ιό, καθώς αποδέχτηκα την πρόταση από τη παράταξη «Συμπολιτεία» και θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Κύμης-Αλιβερίου στις επικείμενες  δημοτικές εκλογές.

 Η αλήθεια είναι ότι μάλλον δεν προσβλήθηκα τώρα από το συγκεκριμένο ιό αφού, όπως είναι γνωστό στην περιοχή μας, η ανάμειξη με την πολιτική και συγκεκριμένα με την τοπική αυτοδιοίκηση είναι ένα οικογενειακό μας «μικρόβιο» πολλών χρόνων. Μια δεύτερη γνωστή αλήθεια είναι η παθολογική αγάπη που έχουν όλοι ανεξαιρέτως οι Κουμιώτες για τον τόπο τους, αγάπη που φτάνει στα όρια τους καλώς εννοούμενου τοπικισμού. Θεωρώ ότι αυτή η αγάπη πρέπει να είναι παραγωγική και να μην μένει εγκλωβισμένη σε ένα πλαίσιο εξ αποστάσεως κριτικής  για το τι δεν έχουν κάνει οι άλλοι. Οφείλουν όσοι πιστεύουν ότι μπορούν να προσφέρουν να βρεθούν στις επάλξεις, να καταθέσουν τις ιδέες τους, να συνδιαλεχθούν με τους συνυποψήφιους τους και με τους ψηφοφόρους και μετά τις εκλογές να προσπαθήσουν όλοι μαζί να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα του δήμου μας. 
Ελπίζω λοιπόν η δική μου υποψηφιότητα να παρακινήσει και άλλους να μετατραπούν από κρίνοντες σε κρινόμενους και να εμπλακούν περισσότερο ενεργά με την τοπική αυτοδιοίκηση. Προσωπικά θεωρώ ότι ιδανική πρόταση αυτήν την στιγμή είναι η συστράτευση με την “Συμπολιτεία” και η δημιουργία μια νέας δυναμικής ομάδας που θα εργάζεται με  γνώμονα την πρόοδο του τόπου, μένοντας μακριά από πάθη και συγκρούσεις του παρελθόντος. Γιατί η Κύμη δεν χρειάζεται απλά την αγάπη μας, χρειάζεται να αποδεικνύουμε έμπρακτα την αγάπη αυτή, να είμαστε όλοι ενεργοί και δημιουργικοί πολίτες!

Βασίλειος Κ. Σιδεράκης

Υπεύθυνος Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης»

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr