Νίκος Χαρδαλιάς: Οι προτεραιότητες του υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής στη συνάντηση με τον πρωθυπουργό
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νίκος Χαρδαλιάς: Οι προτεραιότητες του υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής στη συνάντηση με τον πρωθυπουργό

Λίγο μετά τις 15:30 ολοκληρώθηκε η συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής Νίκο Χαρδαλιά.

Ο κ. Χαρδαλιάς, κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που σύμφωνα με πληροφορίες διήρκεσε πάνω από δύο ώρες, ανέπτυξε τις βασικές προτεραιότητες της υποψηφιότητάς του.

Όπως είναι γνωστό, χθες, ο Νίκος Χαρδαλιάς ανακοινώθηκε ως υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας.

Οι υποψήφιοι της ΝΔ σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πειραιά

Νωρίτερα σήμερα, το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εξέδωσε ανακοίνωση για τους υποψηφίους του κόμματος στους δήμους Αθηναίων, Θεσσαλονίκης και Πειραιώς.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται συγκεκριμένα ότι «με απόφαση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, ανακοινώνεται ότι η Νέα Δημοκρατία υποστηρίζει τις υποψηφιότητες του Κώστα Μπακογιάννη για τον Δήμο Αθηναίων, του Κωνσταντίνου Ζέρβα για τον Δήμο Θεσσαλονίκης και του Γιάννη Μώραλη για τον Δήμο Πειραιά».

Ισχυρή στήριξη σε Χαρδαλιά από στελέχη της ΝΔ

Χθες, πληθώρα μηνυμάτων στήριξης από υπουργούς και στελέχη της γαλάζιας παράταξης δέχθηκε ο Νίκος Χαρδαλιάς μετά την επισημοποίηση της υποψηφιότητάς του για την Περιφέρεια Αττικής, με τη στήριξη της ΝΔ.

Ο κ. Χαρδαλιάς ανακοινώθηκε επισήμως ότι λαμβάνει το χρίσμα για να διεκδικήσει την Περιφέρεια Αττικής, ενώ, με τη σειρά του, ο νυν περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης ανακοίνωσε ότι θα σεβαστεί την επιλογή του κόμματος και δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος. Για τη στάση του αυτή, μάλιστα, ο κ. Μητσοτάκης τον ευχαρίστησε -χωρίς να τον κατονομάσει-, λέγοντας πως αντιμετώπισε με αξιοπρέπεια την επιλογή του.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr