Αφροδίτη Λατινοπούλου: Μπλόκο στην υποψηφιότητά της από ΝΔ- «Δεν έχει καμία θέση στο κόμμα»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αφροδίτη Λατινοπούλου: Μπλόκο στην υποψηφιότητά της από ΝΔ- «Δεν έχει καμία θέση στο κόμμα»

Η άλλοτε πολιτεύτρια της ΝΔ, που πυροδοτεί σάλο με τα αμφιλεγόμενα της σχόλια στα σόσιαλ, δεν πρόκειται να είναι υποψήφια με το κόμμα στις επόμενες εκλογές αφού όπως αναφέρουν πηγές της παράταξης δεν έχει θέση σε αυτό.

Κανένα αξίωμα η θέση στο οργανόγραμμα του κόμματος δεν έχει η Αφροδίτη Λατινοπούλου, σύμφωνα με πηγές της Νέας Δημοκρατίας , ούτε σε τοπικό ούτε σε κεντρικό επίπεδο και δεν θα είναι υποψήφια στις επόμενες εθνικές εκλογές.

Η Λατινοπούλου, για μια ακόμα φορά, ήρθε στο προσκήνιο για λάθος λόγους αφού έγινε πρώτο trend στο Twitter μετά το ρατσιστικό παραλήρημά της κατά της εμφάνισης της Δανάης Μπάρκα.

Η πρώην πλέον πολιτεύτρια της ΝΔ αναδημοσίευσε ένα άρθρο που αναφέρεται σε εμφάνιση της παρουσιάστριας της εκπομπής «Πάμε Δανάη» στην παραλία και απαίτησε να μην προβάλλουμε άτομα με παχυσαρκία.

«Αντί να ασχοληθούμε με το τεράστιο πρόβλημα στην Ελλάδα που είμαστε η ν.1 χώρα στην Ευρώπη στην παιδική αλλά και στην ενήλικη παχυσαρκία, προβάλλουμε τέτοια λάθος πρότυπα υγείας στα πλαίσια της woke culture. Θα το πληρώσουμε δυστυχώς αλλά θα είναι αργά», έγραψε.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr