ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αυτοψία του Επιμελητηρίου Εύβοιας και της ΠΣτΕ στο κτήριο του Δημόκριτου

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Γιάννης Γεροντίτης επέδειξε τις υπάρχουσες εγκαταστάσεις στους συμμετέχοντες και τους ενημέρωσε συνοπτικά για το συνολικό σχέδιοαναμόρφωσης του χώρου
Αυτοψία του Επιμελητηρίου Εύβοιας και της ΠΣτΕ στο κτήριο του Δημόκριτου

Μετά την πρόσφατη υπογραφή προγραμματικός σύμβασης του Επιμελητηρίου Εύβοιας με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για την προετοιμασία της αναμόρφωσης με βάση τις σύγχρονες απαιτήσεις και επαναλειτουργίας σε νέες βάσεις της Σχολής του Δημοκρίτου πραγματοποιήθηκε σήμερα αυτοψία των δύο φορέων και υπηρεσιακών τους παραγόντων στο υπάρχον κτήριο.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Γιάννης Γεροντίτης επέδειξε τις υπάρχουσες εγκαταστάσεις στους συμμετέχοντες και τους ενημέρωσε συνοπτικά για το συνολικό σχέδιοαναμόρφωσης του χώρου.

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανόςαναφέρθηκε στη θέληση και στις προσπάθειες της ΠΣΕ για την τάχιστη και απρόσκοπτη χρηματοδότηση των ενεργειών αποκατάστασης και αναμόρφωσης.

Οι συμμετέχοντες στην αυτοψία ΑντιπεριφερειάρχεςΣτερεάς Ελλάδας – ΠΕ Εύβοιας κ. Γιώργο Κελαΐδίτης και Παιδείας κ. Κώστας Γαλάνης και κ.κ Βαγγέλης Κούκουζας Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Εύβοιας, Σπύρος Κουτσαύτης Οικονομικός Επόπτης του Επιμελητηρίου και Βασίλης Βαρελάς, Υπεύθυνος ΓΕΜΗ & εξυπηρέτησης επιχειρήσεων επιβεβαίωσαν την ετοιμότητα και επάρκεια των αντίστοιχων δομών να συμβάλλουν στην επιτυχία των σχεδιαζόμενων ενεργειών

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ