Αλέξανδρος Θεοδώρου: Ξεχασμένη η Βόρεια Εύβοια παρά τις κυβερνητικές υποσχέσεις
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αλέξανδρος Θεοδώρου: Ξεχασμένη η Βόρεια Εύβοια παρά τις κυβερνητικές υποσχέσεις

Αυτό τόνισε ο αντιδήμαρχος Κύμης- Αλιβερίου, Αλέξανδρος Θεοδώρου στο facebook αναρτώντας σχετικές φωτογραφίες από την επίσκεψη του στην Βόρεια Εύβοια

“Η επίσκεψή μου στη βόρεια Εύβοια, έδειξε για ακόμα μία φορά, πως παρά τις αλλεπάλληλες κυβερνητικές υποσχέσεις παραμένει ξεχασμένη από το κεντρικό κράτος και κρατιέται όρθια αποκλειστικά χάρη στις προσπάθειες των αυτοδιοικητικών της περιοχής”.

Αυτό τόνισε ο αντιδήμαρχος Κύμης- Αλιβερίου, Αλέξανδρος Θεοδώρου στο facebook αναρτώντας σχετικές φωτογραφίες από την επίσκεψη του αυτή.

Όπως επιπρόσθετα σχολίασε, την ίδια στιγμή η πολυδιαφημισμένη επιτροπή Μπένου αντί να λύνει θέματα, δημιουργεί εμπόδια εξαιτίας του αντιθεσμικού της ρόλου.

“Όπως μου ανέφερε ο δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού, Γιαννης Κοντζιας, τα προβλήματα είναι πολλά. Από την καθυστέρηση στα αντιπλημμυρικά έργα στον Ξηριά και τις Γούβες, μέχρι την υποστελέχωση του Κέντρου Υγείας Ιστιαίας, όπου δεν καλύπτονται βασικές ειδικότητες. Και φυσικά την καθυστέρηση στον βόρειο οδικό άξονα, ένα έργο ζωτικής σημασίας που θα πρέπει να γίνει ολόκληρο και άμεσα” είπε χαρακτηριστικά.

Για αντίστοιχη εικόνα, μίλησε και για τον Δήμο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας, όπου είχε, όπως ανέφερε, την ευκαιρία να συζητήσει με τον δήμαρχο Γεώργιο Τσαπουρνιώτη για τις σημαντικές καθυστερήσεις στις αποζημιώσεις των πληγέντων καθώς και στην εγκατάλειψη που βιώνει η περιοχή με πιο πρόσφατο το παράδειγμα στο Κέντρο Υγείας στο Μαντούδι και τα προβλήματα που παρουσιάζονται εκεί.

“Χρειάζεται άμεσα αλλαγή πορείας” σχολίασε.

Όπως είπε κλείνοντας, η Βόρεια Εύβοια έχει ισχυρή τοπική αυτοδιοίκηση με ικανούς ανθρώπους οι οποίοι σε συνεργασία με τους βουλευτές της Εύβοιας μπορούν να διαμορφώσουν ένα ολοκληρωμένο αναπτυξιακό πλαίσιο που θα διεκδικεί και θα πετυχαίνει το καλύτερο για τον τόπο και τους πολίτες και που δεν θα προσκρούει σε διορισμένες και αναποτελεσματικές “επιτροπές”.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr