Αντιδήμαρχος Υγείας Χαλκιδέων: Εδώ και μήνες έχω καταθέσει πρόταση για τοποθέτηση απινιδωτών σε όλο το Δήμο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αντιδήμαρχος Υγείας Χαλκιδέων: Εδώ και μήνες έχω καταθέσει πρόταση για τοποθέτηση απινιδωτών σε όλο το Δήμο

Ακόμη αναμένουμε την έγκριση της Δημοτικής Αρχής

Η αντιδήμαρχος Υγείας του Δήμου Χαλκιδέων, Σοφία Χονδρογιάννη έχοντας ιδιαίτερη ευαισθησία καθώς χρόνια υπηρετεί τον εθελοντισμό, έχει καταθέσει εδώ και πολλούς μήνες πρόταση για την τοποθέτηση Απινιδωτών σε πολυσύχναστα σημεία όλου του Δήμο.

Μένει η έγκριση από τη δημοτική αρχή!

Ωστόσο απαντώντας σε διαδικτυακούς της φίλους αναφέρει: ΄΄είναι δρομολογημενη η αγορά τους. Απομένει να δώσει το τελικό ΟΚ η Δήμαρχος. Έχουμε δει και μαζί, το πόσο αναγκαίο εργαλείο είναι. Υπάρχουν έτοιμες “εφαρμογές” στο κινητό, που συμβουλεύεται ο κάθε πολίτης/τουρίστας, ανάλογα στην περιοχή που βρίσκεται & τον ειδοποιεί πού είναι ο πλησιέστερος απινιδωτης ή σταθμός Πρώτων Βοηθειών την οποία σκοπεύουμε να προωθήσουμε.

Η ανάρτηση της αντιδημάρχου Υγείας που χτυπά καμπανάκι για την αγορά απινιδωτών στο Δήμο Χαλκιδέων.

Τόσον καιρό φωνάζω για αυτό το θέμα, ως 21 χρόνια εθελόντρια Διασώστρια, πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Α’Βοηθειών και νυν Αντιδήμαρχος Υγείας.
Πρέπει πρώτα να θρηνήσουμε θύματα για κάτι τόσο εύκολο & οικονομικό? Η πρόληψη δείχνει το πολιτιστικό επίπεδο μιας χώρας. Η ανθρώπινη ζωή δεν τιμάται, όσο κι αν προσπαθούν να μας πείσουν για το αντίθετο… 😢
Απαντώντας λοιπόν, σε όσους μου γράφουν inbox, είναι, ότι η πρόταση μου, για την τοποθέτηση Απινιδωτών σε πολυσύχναστα σημεία όλου του Δήμου, έχει κατατεθεί, εδώ και πολλούς μήνες. Ελπίζω να υλοποιηθεί σύντομα γιατί οι αιφνίδιες ανάγκες δεν προειδοποιούν.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr