Αποκλειστικό: Στην Κύμη τη Μ.Δευτέρα ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας για το 1ο Δημοτικό Σχολείο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποκλειστικό: Στην Κύμη τη Μ.Δευτέρα ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας για το 1ο Δημοτικό Σχολείο

Την Κύμη θα επισκεφθεί την Μεγάλη Δευτέρα ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας για την έναρξη των εργασιών αποκατάστασης του 1ου Δημοτικού Σχολείου

Την Κύμη θα επισκεφθεί την Μεγάλη Δευτέρα ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του evima.gr τον Φάνη Σπανό θα συνοδεύει ο αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας, Γιώργος Κελαιδίτης και αναμένεται να επισκεφθούν μαζί με τον αντιδήμαρχο Κύμης, Αλέξανδρο Θεοδώρου και τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου το 1ο Δημοτικό Σχολείο Κύμης προκειμένου να ξεκινήσουν οι εργασίες αποκατάστασης του.

Ο Φάνης Σπανός θα βρίσκεται στις 11 το πρωί στην Κύμη και μετά την αυτοψία στο χώρο του σχολείου αναμένεται ευρεία σύσκεψη για την επίσπευση της έναρξης των εργασιών αποκατάστασης.

Όπως έκανε γνωστό προ ημερών ο αντιδήμαρχος Κύμης Αλέξανδρος Θεοδώρου, έπεσαν οι υπογραφές για την αποκατάσταση του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κύμης.

«Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω στους συμπατριώτες μας ότι σήμερα υπογράφηκε η σύμβαση μεταξύ του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου και της MACONSTRUCTION ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, η οποία αναδείχθηκε μειοδότης στον διαγωνισμό, για το έργο “ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ 1ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΥΜΗΣ” προϋπολογισμού μελέτης σε € 902.230,70 (χωρίς ΦΠΑ) και 1.118.766,07 (με ΦΠΑ).
Η εργολαβία χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων ΣΑΕΠ 066 της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας!
Το έργο θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέσα σε ένα χρόνο από σήμερα, βάση της σύμβασης (σελίδα 5 παράγραφος 2), το εμβληματικό και ιστορικό κτίριο του σχολείου μας θα είναι έτοιμο να δεχθεί και πάλι τα παιδιά μας…
Σημειώνουμε εδώ ότι για να φτάσουμε στη σημερινή ημέρα χρειάστηκε να γίνει μια χρονοβόρα και επίπονη εργασία, εν μέσω και της πανδημίας, δηλαδή να συνταχθούν μελέτες και να ληφθούν δεκάδες αποφάσεις από διαφορετικές υπηρεσίες και φορείς (37 στο σύνολο όπως Υπουργεία, Ελεγκτικό Συνέδριο, Περιφερειακές Υπηρεσίες κλπ)».

Έγγραφο 

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr