Χαλκίδα: Δρομέας… 7 μηνών – Ο γιος της Σοφίας Νικολάου στον Λαϊκό Αγώνα Δρόμου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χαλκίδα: Δρομέας… 7 μηνών – Ο γιος της Σοφίας Νικολάου στον Λαϊκό Αγώνα Δρόμου

Την παράσταση έκλεψε ένας… λιλιπούτειος δρομέας ηλικίας μόλις 7 μηνών. Μιλάμε βεβαίως για τον Ερμή, τον δεύτερο γιο της υποψήφιας βουλευτού με τη Νέα Δημοκρατία, Σοφίας Νικολάου.

Μικροί και μεγάλοι συμμετείχαν στον Λαϊκό Αγώνα Δρόμου που έγινε το πρωί της Κυριακής στη Χαλκίδα και διοργανώθηκε από τον Πανευβοϊκό Σύλλογο «Ο Καλός Σαμαρείτης». Και το μήνυμα που στάλθηκε κατά της Γυναικτοκτονίας και της Παιδικής Βίας, ήταν δυνατό.

Πάντως, την παράσταση έκλεψε ένας… λιλιπούτειος δρομέας ηλικίας μόλις 7 μηνών. Μιλάμε βεβαίως για τον Ερμή, τον δεύτερο γιο της υποψήφιας βουλευτού με τη Νέα Δημοκρατία, Σοφίας Νικολάου. 

Ο μικρούλης συμμετείχε στον Λαϊκό Αγώνα Δρόμου μαζί με τη μητέρα του και μοίραζε παντού χαμόγελα. Και σίγουρα οι φωτογραφίες που θα δει μετά από χρόνια θα τον κάνουν να χαρεί πολύ καθώς ήταν μια πολύ όμορφη εκδήλωση, με κοινωνικό περιεχόμενο και με φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς μέρος των εσόδων θα προσφερθεί στο Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της Ιεράς Μητρόπολης Χαλκίδας.

Οσο για την κ. Νικολάου; Οι φήμες λένε ότι… κατάφερε να βγάλει τη διαδρομή με… καλό χρόνο (όχι πάντως ρεκόρ) μόνο και μόνο γιατί ο μικρούλης πεινούσε πολύ και ήθελε να πάει και στην παιδική χαρά.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr