ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χαλκίδα: Δημοτικοί σύμβουλοι ζητούν από τη δήμαρχο μελέτη για τις ασφαλτοστρώσεις στο Ληλάντιο

Και για τις διανοίξεις δρόμων στο Μουσικό σχολείο και την καθυστέρηση κατασκευής του.
Χαλκίδα: Δημοτικοί σύμβουλοι ζητούν από τη δήμαρχο μελέτη για τις ασφαλτοστρώσεις στο Ληλάντιο

Έγγραφα προς την Δήμαρχο, απέστειλαν δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης του Δήμου Χαλκιδέων, Χρήστος Παγώνης, Βαγγέλης Βαβουλιώτης και Γιώργος Γιογιός, ζητώντας την Μελέτη για τις ασφαλτοστρώσεις στο Ληλάντιο μετά την ” Θάλεια” καθώς και τι γίνεται με τις διανοίξεις δρόμων στο Μουσικό σχολείο και την καθυστέρηση κατασκευής του.

Αναλυτικά διαβάστε τα έγγραφα 

Θέμα: ΑΙΤΗΜΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΜΕΛΕΤΩΝ

 

Κυρία Δήμαρχε,

   Προκειμένου να ασκήσουμε απρόσκοπτα τα καθήκοντά μας ως Δημοτικοί Σύμβουλοι αλλά και να έχουμε συνολική εικόνα των έργων αποκατάστασης από τις καταστροφές που προκάλεσαν οι πλημμύρες της 8-9 Αυγούστου 2020 στην Δ.Ε. Ληλαντίων, παρακαλούμε να μας διαθέσετε τις μελέτες για το έργο « Αποκατάσταση Οδοποιΐας σε τμήματα των πληγεισών περιοχών της Δ.Ε. Ληλαντίων από τα ακραία καιρικά φαινόμενα της 8-9- Αυγούστου 2020»

                                                    Με εκτίμηση

                             Οι  Δημοτικοί Σύμβουλοι

                                     Χρήστος Δ. Παγώνης

                                     Γιώργος  Γιογιός

                                   Βαγγέλης  Βαβουλιώτης

 

 

 

Θέμα: ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

 

Κυρία Δήμαρχε,

   Την 11 Μαρτίου 2021 καταθέσαμε ερώτηση, σύμφωνα με τον Κανονισμό Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου,  επισημαίνοντας τις καθυστερήσεις που ενδεχομένως να προκύψουν στην εξέλιξη του έργου: «Ανέγερση Μουσικού Σχολείου» εξ αιτίας της μη διάνοιξης, από την Δημοτική Αρχή, του Πεζοδρόμου σύμφωνα με το σχέδιο Πόλης.

Με το Αριθ. Πρωτ.:7932/17-3-2021 έγγραφο  μας απαντήσατε ότι «…..Η εν λόγω οδός έχει προβλεφθεί να διανοιχτεί και να κατασκευαστεί άμεσα…..».

    Ένα χρόνο μετά όχι μόνο δεν έχει διανοιχθεί ο Δρόμος αλλά έχει εκδοθεί, από την Δνση ΧΟΠ του Δήμου,  άδεια κατασκευής στην όμορη ιδιοκτησία στην οποία εμφανίζονται οι δρόμοι διανοιγμένοι!!!!!!!!!!

Κι ενώ μας «επιπλήξατε» για «….το εσφαλμένο συμπέρασμα ότι έχουν προκληθεί καθυστερήσεις στο έργο…», η κατασκευάστρια εταιρεία με το από 27/1/2022 έγγραφό της ζητά παράταση εκτέλεσης του έργου για 365 ημερολογιακές ημέρες και για τον λόγο ότι «…..δ. …..έως σήμερα δεν έχει γίνει η διάνοιξη του Πεζόδρομου, με αποτέλεσμα την αδυναμία εκτέλεσης εργασιών όπως: διαμόρφωση όψεων κτιρίων Α-Β, κατασκευή πεζοδρομίων, κατασκευή τοιχίων περίφραξης, επιχώσεις για την διαμόρφωση τελικής στάθμης περιβάλλοντος χώρου, οδεύσεις δικτύων κ.α.». 

 

Κατόπιν τούτου παρακαλούμε να εισαχθεί προς συζήτηση στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο η παρούσα και κατά προτίμηση ως 1ο Θέμα κατά προτεραιότητα.

                                         

 

                                                   Με εκτίμηση

                             Οι  Δημοτικοί Σύμβουλοι

                                     Χρήστος Δ. Παγώνης

                                   Γιώργος  Α. Μπουραντάς

                                   Βαγγέλης Σ. Βαβουλιώτης

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ