ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρήστος Παγώνης: «Ασχολούμαστε με τα θέματα που θέλει η Δήμαρχος και αγνοούμε τα σοβαρά θέματα της Χαλκίδας»

Επιστολή διαμαρτυρίας με την οποία ανακοινώνει την αποχή της από τη σημερινή συνεδρίαση απέστειλε στην πρόεδρο του Δ.Σ η παράταξη του Χρήστου Παγώνη.
Χρήστος Παγώνης: «Ασχολούμαστε με τα θέματα που θέλει η Δήμαρχος και αγνοούμε τα σοβαρά θέματα της Χαλκίδας»

Επιστολή διαμαρτυρίας έστειλε  στην πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Χαλκίδας Δήμητρα Σακελλαράκη η παράταξη του Χρήστου Παγώνη «Γέφυρα Προόδου και Ελπίδας» για την απόφαση της Δημοτικής Αρχής να συνεδριάσει δια περιφοράς το Δ.Σ με 4 θέματα ημερήσιας διάταξης. Η παράταξη αποφάσισε οτι θα απέχει από τη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου.

 

Στην επιστολή μάλιστα η παράταξη εξαπολύει επίθεση στη Δημοτική Αρχή αναφέροντας πως το Δημοτικό Συμβούλιο έχει μετατραπεί «από θεσμικό Όργανο διαβούλευσης και λήψης αποφάσεων,  σε ένα ανούσιο, τυπικό συλλογικό Όργανο που ασχολείται με ασήμαντα θέματα» που κάθε μήνα ασσχολείται με τα θέματα που επιλέγει η Δήμαρχος, «αγνοώντας τα μεγάλα σοβαρά και επίκαιρα θέματα του Δήμου Χαλκιδέων».

 

Ολόκληρη η επιστόλη:

«Κυρία πρόεδρε, με έκπληξη λάβαμε, με το Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο, Πρόσκληση για να συμμετάσχουμε στην, διά Περιφοράς, Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 27 Ιουλίου 2022.

Χωρίς καμία, δηλαδή, συζήτηση να ψηφίσουμε μέσω Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου τα θέματα που μας προτείνετε.

Συνεχίζετε να ευτελίζετε με πρωτοφανή τρόπο το Δημοτικό Συμβούλιο που το έχετε μετατρέψει από θεσμικό Όργανο διαβούλευσης και λήψης αποφάσεων,  σε ένα ανούσιο, τυπικό συλλογικό Όργανο που ασχολείται με ασήμαντα θέματα.

Θεωρείτε τους Δημοτικούς Συμβούλους άβουλα όντα που πρέπει να εξαντλούν την δραστηριότητά τους ψηφίζοντας μια φορά κάθε μήνα τα ανούσια θέματα που επιλέγει η Δήμαρχος, αγνοώντας τα μεγάλα σοβαρά και επίκαιρα θέματα του Δήμου Χαλκιδέων.

Για αυτή  την θλιβερή υποβάθμιση του Δημοτικού Συμβουλίου επικαλείστε και τα μέτρα για την αντιμετώπιση της μετάδοσης του covid19!!!

Αλήθεια στα πανηγύρια, στους χορούς και στα τραγούδια που ανελλιπώς παρευρίσκεστε δεν μεταδίδεται ο Κορωνοϊός αλλά ο κίνδυνος μετάδοσης ελλοχεύει μόνο κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου;

Πόσο ακόμη νομίζετε ότι μπορείτε να παίζετε με τους θεσμούς;

Πόσο ακόμη θα εργάζεστε συστηματικά, για την συνεχή υποβάθμιση και ευτελισμό του Δημοτικού Συμβουλίου αποφεύγοντας κάθε συζήτηση για τα σοβαρά προβλήματα του Δήμου;

Κυρία πρόεδρε, για τους λόγους αυτούς σας γνωρίζουμε ότι δεν θα παρευρεθούμε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου διαμαρτυρόμενοι γι’ αυτήν την υποβάθμιση ακόμη μια φορά».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ