ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δαριβέρη, Καραμούζης και Γιογιός ρωτούν την πρόεδρο του ΔΟΑΠΠΕΧ για τη συντήρηση γηπέδων

Τι αναφέρει η ερωτηση προς την πρόεδρο του ΔΟΑΠΠΕΧ
Δαριβέρη, Καραμούζης και Γιογιός ρωτούν την πρόεδρο του ΔΟΑΠΠΕΧ για τη συντήρηση γηπέδων

Ερώτηση προς την πρόεδρο του ΔΟΑΠΠΕΧ κατέθεσαν τρεις δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Χαλκιδέων σχετικά με την συντήρηση γηπέδων.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι Ιωάννα Δαριβέρη, Πάνος Καραμούζης και Γιώργος Γιογιός ρωτούν την Ελένη Αϊδίνη τα εξής σύμφωνα με την παρακάτω επιστολή:

ΕΡΩΤΗΜΑ

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (ΔΟΑΠΠΕΧ)

Αξιότιμη κα Πρόεδρε,

Στις 9/09/2021 , ο Πρόεδρος του Ομίλου Αντισφαίρισης Χαλκίδας, ανάρτησε σχετική ανακοίνωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην οποία αναφέρει τα κάτωθι : «Έχοντας πλέον ολοκληρώσει (σήμερα 9/9/21) ο Όμιλος Αντισφαίρισης Χαλκίδας (με δικές του δαπάνες),την συντήρηση και των 7 γηπέδων τένις που κατασκευάστηκαν επί δημαρχίας Γιάννη Σπανού το 1980 και συντηρήθηκαν τελευταία φορά επί δημαρχίας Θανάση Ζεμπίλη το 2009 , διοργανώνει από τις 10-13/9/2021 το Ε3΄Πρωτάθλημα Τένις της Θ΄Ένωσης – ΕΦΟΑ. Στο πρωτάθλημα θα συμμετέχουν 100 και πλέον αθλητές/τριες στις κατηγορίες 12 , 14 και 16 ετών αγόρια – κορίτσια, από 30 συλλόγους τένις της Θ΄Ένωσης.Στις φωτογραφίες φαίνεται η κατάσταση στην οποία βρίσκονταν τα γήπεδα τα τελευταία χρόνια και πως είναι πλέον έτοιμα να δοθούν σε 200 αθλητές/τριες των ακαδημιών του ΟΑΧ ,σε 250 ενήλικα μέλη αλλά και σε διοργανώσεις πρωταθλημάτων οι οποίες αποφέρουν σημαντικά οφέλη στην τοπική κοινωνία.».

Σημειωτέον δε ότι στις 12/08/2021 ο ΑΟ Χαλκίδας, δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι « Η ανακαίνιση των αποδυτηρίων πραγματοποιήθηκε με ΕΞΟΔΑ της ομάδας!!!. Οι συνδρομές των νέων ΜΕΛΩΝ του Α.Ο.Χαλκίς ήταν βασική πηγή για την κάλυψη των εξόδων….»

Εφόσον προτεραιότητα του Οργανισμού, όπως κάθε φορά αναφέρετε, είναι ο αθλητισμός και η συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων, καθώς λόγω της κατάστασης που βιώνουμε με την υγειονομική κρίση και τον covid-19, δεν πραγματοποιήθηκαν πολιτιστικές εκδηλώσεις τόσο την φετινή όσο και την περσινή περίοδο, παρόλο που λήφθηκαν κανονικά οι τακτικές επιχορηγήσειςαλλά και έκτακτες (!)  , για ποιο λόγο δεν ανέλαβε ο Οργανισμός τις απαραίτητες δαπάνες για την συντήρηση των εν λόγω γηπέδων? Δεν υπήρχε σχετική πρόβλεψη στο ετήσιο σχέδιο δράσης του Οργανισμού  για το έτος 2021, καθώς και σχετικός κωδικός δαπανών? Ποιες είναι  οι αθλητικές εγκαταστάσεις που έχουν συντηρηθεί και πρόκειται να συντηρηθούν το έτος 2021?

Οι ερωτώντες Δημοτικοί Σύμβουλοι

1. ΙΩΑΝΝΑ ΔΑΡΙΒΕΡΗ
2. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΑΜΟΥΖΗΣ
3. ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΟΓΙΟΣ

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ