ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δήμος Ερέτριας: Γιατί ανεξαρτητοποιήθηκε ο Κηρύκος Μπασινάς

Στην ανεξαρτητοποίησή του από τον συνδυασμό Πρωτοβουλία για το Δήμο προχώρησε ο Κηρύκος Μπασινάς
Δήμος Ερέτριας: Γιατί ανεξαρτητοποιήθηκε ο Κηρύκος Μπασινάς

Στην ανεξαρτητοποίηση του από το συνδυασμό Πρωτοβουλία για το Δήμο  προχώρησε ο Μπασινας Κηρυκος λόγω των δυσάρεστων γεγονότων που διαδραματίζονται το τελευταίο χρονικό διάστημα και της δίχως σταματημό κατρακύλας του Δήμου Ερέτριας .

Οι λόγοι της ανεξαρτοποίησης του όπως έκανε ο ίδιος γνωστούς είναι  η μη χρηστη διοίκηση του δήμου , η λυπηρή εικόνα της καθαριοτητατας του Δήμου , η αδυναμία της δημοτικής αρχής να ανταπεξέλθει ακόμα και στα απλά αλλά πολύ σημαντικά προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών.

Όπως ο ίδιος δήλωσε :

«Ο δρόμος που οδεύει ο Δήμος Ερέτριας το τελευταίο χρονικό διάστημα με βρίσκει κάθετα αντίθετο. Δυστυχώς για το τόπο μας δεν υπάρχει κανένα ίχνος σεβασμού της Δημοτικής Αρχής στους δημότες μας και τα προβλήματα που ταλανίζουν τον τόπο. Το σπουδαίο έργο μας , το έργο των ικανών  εργαζόμενων του Δήμου στα θέματα  της καθαριότητας και αντιμετώπισης των προβλημάτων της καθημερινότητας έχει μετατραπεί μέσα σε λίγους μήνες σε σωρό σκουπιδιών και έχει οδηγήσει στην απαξία του όρου της εύρυθμης λειτουργίας του Δήμου .

Οι δημότες μας πλέον παντού αντικρίζουν χωματερές σκουπιδιών, ενώ το θλιβερό γεγονός μη ορθής συγκομιδής της ανακύκλωσης προκαλεί την κοινή αίσθηση, καθώς μας γυρίζει σε άλλες εποχές, που δεν συνάδουν με το πολιτισμό της εποχής μας . Και μακάρι τα προβλήματα να σταματούσαν εκεί, αλλά σε αυτά προσθέτονται  οι λάθος χειρισμοί της δημοτικής  αρχής σε σημαντικά έργα όπως  η ανάπλαση του κέντρο της Γυμνού , η ανάπλαση της παραλίας Αμαρύνθου , η αγορά ακινήτου στη Γυμνού, το κλειστό γυμναστήριο Ερέτριας  (μπαλόνι) , η ανάπλαση της παραλίας Ερέτριας , η αξιοποίηση του 1ου Παλαιού Δημοτικού Σχολείου Ερέτριας , η αξιοποίηση του δημοτικού ακινήτου (πρ. Θέαλος) και το σημαντικότερο το θέμα του Νησιού των ονείρων ή αλλιώς πεζονησι.

Η αδυναμία της δημοτικής αρχής να βρει μια  λύση επι του θέματος αλλά και ο τρόπος αντιμετώπισης αυτού του σοβαρού για το τόπο ζητήματος , αποκλείοντας τους δημότες με τεχνικές αυταρχισμού και επιβολής αλλά και της μη ύπαρξης κάποιου γόνιμου διαλόγου με τους δημότες και τις λοιπές παρατάξεις μου δημιουργεί απέραντη θλίψη. Θλίψη για το τόπο μας , που ενώ έχει τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης παρακμάζει διαρκώς λόγω της άρνησης όλων των δημοτικών αρχών να λάβουν σημαντικές πρωτοβουλίες επι του θέματος.

Έτσι και εγώ , υπηρετών πάντα το καλό του τόπου μας και έχοντας το αισθήματα ευθύνης για οδηγό μου αναγκάζομαι να αποχωρήσω από το συνδυασμό Πρωτοβουλία για το Δήμο μας , ενός πολλά υποσχόμενου συνδυασμού που στη πορεία του κάπου ξέχασε τα ιδανικά του και τις προεκλογικές του δεσμεύσεις απέναντι στους πολίτες που τον εμπιστεύτηκαν και τον στήριξαν με την ψήφο τους. Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι από τη θέση του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου για την πρόοδο και την ευημερία του Δήμου μας».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ