ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δήμος Κύμης Αλιβερίου: Απάντηση σε ανακοίνωση του σωματείου εργαζομένων για την δικαστική υπόθεση του Δ.Θωμά

Ντροπή για το συνδικαλιστικό κίνημα η ανακοίνωση του σωματείου που στρέφεται κατά των συμφερόντων του Δήμου, λέει η ηγεσία του Δήμου
Δήμος Κύμης Αλιβερίου: Απάντηση σε ανακοίνωση του σωματείου εργαζομένων για την δικαστική υπόθεση του Δ.Θωμά

Ο Δήμος Κύμης Αλιβερίου απαντά σε ανακοίνωση του σωματείου εργαζομένων για την δικαστική υπόθεση του Δ.Θωμά

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση-απάντηση του Δήμου Κύμης Αλιβερίου

 

Το σωματείο των εργαζομένων του Δήμου αργά θυμήθηκε τους εργαζόμενους που ήταν μέλη των επιτροπών στην ΔΕΥΑ και η καθυστερημένη ευαισθησία μάλλον οφείλεται στο ότι μεταξύ αυτών των εργαζομένων είναι και ένα μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου που διώκεται για πλημμέλημα και όπως είναι τα πράγματα θα αθωωθεί λόγω παραγραφής.
Το Σωματείο, όπως είναι γνωστό, έχει προστασία η οποία προβλέπεται στον Νόμο και το αυτονόητο θα ήταν, να αντιδράσει άμεσα στην λεηλασία που γινόταν στον Δήμο και στα άλλα Νομικά πρόσωπα.
Τότε χρειαζόταν η στήριξη των εργαζομένων, ως μελών των επιτροπών και κυρίως να είχε αντιδράσει στην λεηλασία του Δήμου και των άλλων Νομικών Προσώπων.
Το Σωματείο δεν έχει καταλάβει ότι οι εργαζόμενοι και οι εκάστοτε Πολιτικές Ηγεσίες, βρίσκονται στο Δήμο για να προστατεύσουν τα συμφέροντα του Δήμου και των Δημοτών που είναι ακριβώς τα ίδια φυσικά και όχι αυτών που τον λεηλατούν.
Το Σωματείο αντί να αντιδράσει τότε έκανε πως δεν καταλαβαίνει και το μέλος του Συμβουλίου του συμμετείχε οικειοθελώς σε αυτές, αφού μέχρι τώρα παρότρυνε τους εργαζομένους, που ήταν μέλη των επιτροπών, να ακολουθήσουν την λογική του πρώην Δημάρχου και να πουν ότι όλα αυτά έχουν γίνει.
Ο Δήμος θα κάνει ότι είναι δυνατό για την προστασία των συμφερόντων του, με σκοπό να επιστραφούν τα χρήματα που έχουν χαθεί από τον Δήμο και τα άλλα Νομικά Πρόσωπα.
Όσοι τοποθετούνται κατά των συμφερόντων του Δήμου, δεν είναι δυνατό να έχουν την υποστήριξη της Δημοτικής αρχής.
Η Δημοτική αρχή δεν έχει με κανέναν προσωπικές διαφορές. Είναι αδιανόητο όμως οι άνθρωποι που είχαν την εμπιστοσύνη των Δημοτών να στραφούν κατά των συμφερόντων του Δήμου και των Δημοτών και να θέλουν τώρα και την υποστήριξή μας.
Το Σωματείο για αυτόν που ενδιαφέρεται είναι ο βασικότερος κατηγορούμενος και όχι οι εργαζόμενοι και οι Δημότες.
Αυτό προκύπτει και από την ανακοίνωσή του και από τις πράξεις του και αποτελεί δυστυχώς ντροπή για το συνδικαλιστικό κίνημα.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ