Εκλογές 2023: Η ατάκα για την ημερομηνία που ξάφνιασε τον Μητσοτάκη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2023: Η ατάκα για την ημερομηνία που ξάφνιασε τον Μητσοτάκη

Η απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τις εκλογές σε δήμαρχο της Στερεάς Ελλάδας

Στη Φθιώτιδα και συγκεκριμένα στη Λαμία βρέθηκε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος παρουσίασε το μεσημέρι της Δευτέρας 27 Μαρτίου το περιφερειακό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην πόλη ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε το κλειστό κολυμβητήριο της πόλης, όπου είναι σε εξέλιξη εργασίες αναβάθμισης και ενημερώθηκε από τον δήμαρχο Λαμιέων Θύμιο Καραΐσκο για την πορεία του έργου.

«Πριν τις εκλογές θα το έχουμε έτοιμο το κολυμβητήριο….», είπε ο ανάδοχος του έργου, ξαφνιάζοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος απάντησε χαριτολογώντας: «Ξέρει πότε θα γίνουν εκλογές και δεν ξέρω εγώ! Με εντυπωσίασες… ».

Ο δήμαρχος διευκρίνισε ότι εννοούσε τις αυτοδιοικητικές εκλογές και όχι τις εθνικές, όπως φαίνεται και σε βίντεο του lamiareport.gr.

«Λέω ξέρει πότε θα γίνουν εκλογές και δεν ξέρω εγώ! Με εντυπωσίασες…», σχολίασε αστειευόμενος ο Πρωθυπουργός, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου να λέει: «Κύριε Πρόεδρε υπάρχει ένας κόσμος που ενδιαφέρεται πρωτίστως για τις αυτοδιοικητικές και μετά για τις εθνικές…».

«Το έχω αντιληφθεί πλήρως…το βέβαιο πάντως ειναι ότι οι αυτοδιοικητικές θα γίνουν μετά τις εθνικές, αυτό είναι το μόνο σίγουρο!», απάντησε ο Πρωθυπουργός.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr