Εκλογές 2023: Πρόσωπα του αθλητισμού στα ψηφοδέλτια των κομμάτων
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2023: Πρόσωπα του αθλητισμού στα ψηφοδέλτια των κομμάτων

Για άλλη μία προεκλογική περίοδο πολλά είναι τα ονόματα που ακούγονται ως προτεινόμενα για υποψήφια στις εθνικές εκλογές με τα κόμματα της Βουλής

Τι κι αν η επίσημη ημερομηνία δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη, η προεκλογική περίοδος έχει ξεκινήσει και τα κόμματα ήδη έχουν μπει σε κατάσταση αναζήτησης προσώπων που θα απαρτίσουν τα ψηφοδέλτια τους για τις εθνικές εκλογές του 2023.

Όπως σε κάθε προεκλογική περίοδο έτσι και τώρα ανάμεσα στα ονόματα που έχουν «πέσει» στο τραπέζι βρίσκονται και πρόσωπα από τον χώρο του αθλητισμού και συγκεκριμένα του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Star, η Νέα Δημοκρατία φέρεται να έχει προσεγγίσει τον Άγγελο Χαριστέα για την Θεσσαλονίκη, ενώ υπάρχει και ο Θοδωρής Ζαγοράκης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ από την άλλη φέρεται να έχει κάνει πρόταση σε ένα όνομα-έκπληξη, που δεν είναι άλλο από τον Χουάν Ραμόν Ρότσα, ο οποίος δε, εάν πει το «ναι» θα μπει στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

Είναι γνωστό εξάλλου πως ο Αλέξης Τσίπρας είναι μεγάλος θαυμαστής του Ρότσα, τον οποίο και συνάντησε πέρυσι στην Ηγουμενίτσα, όταν ήταν προπονητής στην ομάδα του Θεσπρωτού.

Για το ΠΑΣΟΚ πάλι, ακούγεται ήδη ότι έχει δεχθεί πρόταση για να είναι υποψήφιος στον Νότιο Τομέα ο Νίκος Σαργκάνης, ενώ έχει ακουστεί και το όνομα του Τάκη Λεμονή αλλά και του Παναγιώτη Φασούλα για τον Πειραιά.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr