Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Την Τρίτη θα ανακοινώσει ο Ανδρέας Λοβέρδος ποιον στηρίζει στον β΄ γύρο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Θα πάρω θέση αύριο, Τρίτη» δήλωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος για τον β΄ γύρο των εκλογών στο Κίνημα Αλλαγής

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Αύριο, Τρίτη, ανακοίνωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος ότι θα κάνει γνωστή την επιλογή του για το ποιον εκ των Νίκο Ανδρουλάκη και Γιώργο Παπανδρέου θα στηρίξει στον β΄ γύρο των εκλογών στο ΚΙΝΑΛ.

Μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στον ΣΚΑΪ λίγες ώρες μετά το αποτέλεσμα του α΄ γύρου που ανέδειξε μεγάλο νικητή των εκλογών του ΚΙΝΑΛ τον Νίκο Ανδρουλάκη, ο Ανδρέας Λοβέρδος είπε ότι «θα πάρω θέση για την επόμενη Κυριακή, υπάρχουν δύο συνάδελφοι, θα κληθώ μετά από συζήτηση με τους συναδέλφους μου να τοποθετηθώ» αποκλείοντας το ενδεχόμενο να τοποθετηθεί σε μια λογική «ψηφίστε όποιον θέλετε».

«Σέβομαι πολύ τους βουλευτές συνεργάτες μου αλλά και τους στενούς συνεργάτες, δεν θα κάνω πράγματα χωρίς να συζητήσω» είπε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Μιλώντας για τον α΄ γύρο των εκλογών του ΚΙΝΑΛ ο Ανδρέας Λοβέρδος μίλησε για ψηφοφόρους που «πέρασαν στην κάλπη» προσθέτοντας ότι «μας δίνεται η ευκαιρία να τους κρατήσουμε, δεν λέω ότι είναι έτοιμοι, είναι διαθέσιμοι».

Ο Ανδρέας Λοβέρδος είπε, ακόμα, ότι «εγώ θα βοηθήσω την παράταξή μου να πάρει την ευκαιρία. Δεν θα με δείτε να υπονομεύω, να είμαι μίζερος αλλά έχω απόψεις. Έχουμε θεσμικά όργανα για να εκφραζόμαστε, δεν κάνω πίσω από τις απόψεις μου. Θέλω να στηρίξω την παράταξη».

Αργά το βράδυ της Κυριακής ο Ανδρέας Λοβέρδος είχε εκφράσει την πίστη του ότι η παράταξη έχει μέλλον και πρόσθεσε: «Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την ψυχή που τους εκατοντάδες πολίτες που συμμετείχαν στη γιορτή της Δημοκρατίας. Η Δημοκρατική Παράταξη έχει μέλλον. Συνεχίζω με σεμνότητα και ενότητα».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr