ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καρύστου μέσω τηλεδιάσκεψης για επένδυση τύπου resort

Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καρύστου μέσω τηλεδιάσκεψης για επένδυση τύπου resort
Έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου μέσω τηλεδιάσκεψης θα πραγματοποιήσει ο Δήμος  Καρύστου την Δευτέρα 12/10 στις 20.00 μ.μ. Σας καλούμε να προσέλθετε σε ΕΚΤΑΚΤΗ κατεπείγουσα με τηλεδιάσκεψη (μέσω skype) συνεδρίαση την 12η Οκτωβρίου 2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα 20:00 μ.μ. για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεως στο παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης: «Γνωμοδότηση σχετικά με […]

Έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου μέσω τηλεδιάσκεψης θα πραγματοποιήσει ο Δήμος  Καρύστου την Δευτέρα 12/10 στις 20.00 μ.μ.

Σας καλούμε να προσέλθετε σε ΕΚΤΑΚΤΗ κατεπείγουσα με τηλεδιάσκεψη (μέσω skype) συνεδρίαση την 12η Οκτωβρίου 2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα 20:00 μ.μ. για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεως στο παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης:
«Γνωμοδότηση σχετικά με την Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ) που αφορά το Ειδικό Σχέδιο Χωρικής Ανάπτυξης Στρατηγικής Επένδυσης (ΕΣΧΑΣΕ) «Δημιουργία σύνθετης τουριστικής επένδυσης τύπου resort στο Δήμο Καρύστου του ν. Ευβοίας της εταιρείας «ΑΡ ΕΣ ΗΓΚΛ ΡΙΖΟΡΤ ΕΥΒΟΙΑ Μ.ΕΠ.Ε.».
Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί με ενημέρωση για το θέμα μέσω e-mail και τηλεφώνου και η συζήτηση και ψηφοφορία θα γίνει μέσω τηλεδιάσκεψης (μέσω skype) σύμφωνα με της διατάξεις του αρ. 67 παρ. 5 του ν. 3852/10 και του άρθρου 10 της από 11 Μαρτίου 2020 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου.
Το θέμα που αναφέρεται στην ημερήσια διάταξη είναι κατεπείγον και εξαιρετικής σημασίας και πιθανή αναβολή του θα προκαλέσει πιθανούς οικονομικούς κινδύνους.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΒΟΣΣΟΣ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr