Επικοινωνία Πνευματικού-Κεφαλογιάννη για στήριξη στον κλάδο των ταξί
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επικοινωνία Πνευματικού-Κεφαλογιάννη για στήριξη στον κλάδο των ταξί

Σήμερα, μετά από συζήτηση με τον Πρόεδρο του Σωματείου Ιδιοκτητών ταξί Χαλκίδας κ. Νίκο Κακαλιά, επικοινώνησα με τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη και τον ενημέρωσα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος των ταξί, λόγω των έκτακτων περιοριστικών μέτρων για τον κορονοϊό και συζήτησα μαζί του τους τρόπους στήριξης τους.

Μετέφερα αναλυτικά τα αιτήματα των αυτοκινητιστών, ιδιοκτητών και οδηγών, ταξί της Εύβοιας, η δραστηριότητα των οποίων έχει πληγεί σημαντικά από τον περιορισμό της κυκλοφορίας, την ακύρωση πολλών μαθητικών δρομολογίων και τον περιορισμό στον αριθμό επιβατών, ενώ παράλληλα τρέχουν οι οικονομικές υποχρεώσεις τους. Ζήτησα, λοιπόν, στο πλαίσιο των μέτρων που έχουν ληφθεί για άλλους μεταφορικούς κλάδους, να υπάρξει αντίστοιχη μέριμνα και για τα ταξί.

Ο κ. Υφυπουργός με διαβεβαίωσε για την πρόθεση της κυβέρνησης να στηρίξει τον κλάδο και ότι καταβάλλεται κάθε προσπάθεια, σε συνεργασία με το οικονομικό επιτελείο, για να ενταχθούν το συντομότερο δυνατόν στα οικονομικά και άλλα μέτρα στήριξης.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr