ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επικοινωνία Σπανού-Χαρδαλιά για το σεισμό στη Θήβα – Κλιμάκιο της ΠΣτΕ μεταβαίνει στην περιοχή

Υπηρεσίες της ΠΣτΕ με την Αντιπεριφερειάρχη Φανή Παπαθωμά και το Συντονιστή Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας μεταβαίνουν στην περιοχή.
Επικοινωνία Σπανού-Χαρδαλιά για το σεισμό στη Θήβα – Κλιμάκιο της ΠΣτΕ μεταβαίνει στην περιοχή

Μετά και τη σεισμική δόνηση 4,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που σημειώθηκε στην 13χλμ ανατολικά της Θήβας με εστιακό βάθος στα 5 χλ, ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας επικοινώνησε με την γενική γραμματεί Πολιτικής Προστασίας και τον υφυπουργό Νίκο Χαρδαλιά.

Ο Φάνης Σπανός μεταξύ άλλων αναφέρει:

Η σεισμική δόνηση που έλαβε χώρα στην Περιφέρειά μας με επίκεντρο το Άρμα Βοιωτίας δεν έχει προκαλέσει, σύμφωνα με τη μέχρι τώρα ενημέρωσή μας, ζημιές και βλάβες.
Είμαστε σε διαρκή επαφή με τη ΓΓ Πολιτικής Προστασίας και τον Υφυπουργό κ. Nikos Hardalias B, ενώ οι υπηρεσίες μας με την Αντιπεριφερειάρχη Φανή Παπαθωμά και το Συντονιστή Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας μεταβαίνουν στην περιοχή.
Παραμένουμε σε ετοιμότητα!

Με δήλωσή του στο evima ο ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ, Ευθύμιος Λέκκας ήταν καθησυχαστικός καθώς ανέφερε ότι ήταν ο κύριος σεισμός.

Όπως δήλωσε στη Ματίνα Ρέτσα ο σεισμός έγινε αισθητός λόγω του μικρού εστιακού βάθος, ωστόσο δεν εγείρονται ανησυχίες για μετασεισμική δραστηριότητα και φυσικά δεν μας ανησυχεί τυχόν ενεργοποίηση άλλων ρηγμάτων.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΜΠΑΡΟΥΤΟΞΥΛΟ
ΤΣΩΚΟΣ