ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίσκεψη του Σπύρου Πνευματικού σε Στύρα και Νέα Στύρα [εικόνες]

Ο κ. Πνευματικός είπε πως, δυστυχώς, η Εύβοια ακόμα μία χρονιά πλήττεται από πυρκαγιές
Επίσκεψη του Σπύρου Πνευματικού σε Στύρα και Νέα Στύρα [εικόνες]

Στα Στύρα και στα Νέα Στύρα του δήμου Καρύστου βρέθηκε σήμερα ο βουλευτής Ευβοίας της ΝΔ Σπύρος Πνευματικός, όπου, μαζί με τον Δήμαρχο Καρύστου κ. Λευτέρη Ραβιόλο, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Καρύστου κ. Αλκιβιάδη Βόσσο, τον Αντιδήμαρχο κ. Γ. Γκεμίση, τοπικούς προέδρους, συμβούλους, τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο κ. Γ. Παλυβό καθώς και κατοίκους της περιοχής, επισκέφθηκαν τα σημεία που επλήγησαν από την πυρκαγιά της 10ης Ιουλίου.

Η άμεση ανταπόκριση της Πολιτικής Προστασίας, σε στενή συνεργασία και συντονισμό με την τοπική αυτοδιοίκηση, ήταν πολύ αποτελεσματική και καθοριστική στον περιορισμό της επέκτασης της πυρκαγιάς και την προστασία των κατοίκων, όπως αναφέρθηκε από όλους.

Ο κ. Πνευματικός είπε πως, δυστυχώς, η Εύβοια ακόμα μία χρονιά πλήττεται από πυρκαγιές και τόνισε την ανάγκη ενίσχυσης της αντιπυρρικής προστασίας και της διαρκούς εγρήγορσης της πολιτικής προστασίας, ενόψει και των επόμενων επικίνδυνων μηνών, ενώ δεσμεύτηκε να επικοινωνήσει με τους αρμόδιους υπουργούς για τα θέματα αποζημίωσης των πληγέντων από την πυρκαγιά.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ