Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη Βουλή: «Αναρωτιέμαι αν θα ζητήσει συγγνώμη από την υπουργό Παιδείας»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη Βουλή: «Αναρωτιέμαι αν θα ζητήσει συγγνώμη από την υπουργό Παιδείας»

Την απουσία του Αλέξη Τσίπρα από τη Βουλή κατά την ομιλία του σχολίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανεβάζοντας ιδιαίτερα τους τόνους.
Την απουσία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα από τη Βουλή κατά τη διάρκεια της ομιλίας του σχολίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το νομοσχέδιο για την Παιδεία ανεβάζοντας μάλιστα τους τόνους.

Στο τέλος της ομιλίας του στη Βουλή για το νομοσχέδιο για την Παιδεία ο πρωθυπουργός ανέβασε τους τόνους. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχολίασε την απουσία του Αλέξη Τσίπρα λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ήμουν βέβαιος ότι θα έδινε απάντηση ο αρχηγός σας. Πού είναι ο κ. Τσίπρας; Συναντιέται με τον Λυμπερόπουλο. Γιατί δεν είναι εδώ; Δεν είναι εδώ γιατί αν ήταν θα αναγκαζόταν να μιλήσει για τις απίστευτες αθλιότητες Βερναρδάκη. Θα έρθει ε; Και είμαι περίεργος αν θα έχει το πολιτικό θάρρος να ζητήσει ο ίδιος μια προσωπική συγγνώμη από την υπουργό Παιδείας. Δεν είμαι σίγουρος ότι θα έχει το θάρρος να το κάνει. Φοβάμαι ότι αυτό που είδαμε χθες δεν ήταν μεμονωμένο φαινόμενο. Αυτός ο βερναρδακισμός είναι ουσιαστικά πολακισμός, συριζαϊκός φαρισαϊσμός.  

Είναι αυτό που έχει αποκληθεί εκτσογλανισμός της πολιτικής ζωής, είναι η τοξικότητα που δηλητηριάζει την πολιτική ατμόσφαιρα. Είναι ο κανόνας στο κόμμα σας. Είναι το διαβόητο ηθικό πλεονέκτημα. Πριν τις αθλιότητες Βερναρδάκη, είχαν προηγηθεί και άλλες αθλιότητες κατά της υπουργού Παιδείας. Δεν μας λέγατε για τα δύο παιδιά της υπουργού που θα τη θυμούνται σαν Ηρώδη των Πανεπιστημίων. Όλα αυτά έχουν αρχή μέση και τέλος στην αθλιότητα του ΣΥΡΙΖΑ. Τα «τρία μέτρα κάτω από τη γη» του Πολάκη, τα «μαχαίρια« του Φίλη, η «μητροκτονία» Βερναρδάκη. Ο αρχηγός σας αν τολμάει να έρθει εδώ να αντιπαρατεθούμε». 

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr