Εσωκομματικές εκλογές ΝΔ: Κυρίαρχος για άλλη μία φορά ο Μιχάλης Καλαβρής
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εσωκομματικές εκλογές ΝΔ: Κυρίαρχος για άλλη μία φορά ο Μιχάλης Καλαβρής

Τι δήλωσε στο evima.gr ο Μιχάλης Καλαβρής

Οι εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας τελείωσαν και στον δήμο Διρφύων Μεσσαπίων ο επανεκλεγείς πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ Μιχάλης Καλαβρής, αναδείχθηκε σε κυρίαρχο όσον αφορά τα της Νέας Δημοκρατίας μιας και μετά από μια πετυχημένη 3ετή θητεία κανείς δεν πήγε απέναντι του ενώ ο ίδιος κατάφερε σε αντιδιαστολή με την γενική εικόνα σε όλη την Εύβοια να έχει μια δυνατή ΔΗΜ.ΤΟ με 300 περίπου μέλη και ένα δυνατό συμβούλιο !!!
Να σημειώσουμε ότι πέτυχε όλους τους εκλογικούς στόχους του μιας και τα δυο εκλεγμένα μέλη της ΔΕΕΠ προερχόμενα απο τη ΔΗΜ.ΤΟ του πέτυχαν υψηλές θέσεις ειδικά ο ένας ο Κος Γιαμαρέλος πρώτος , ενώ και στους συνέδρους εκλέχθηκαν 3 μέλη που ανήκουν στα Μεσσάπια και στηρίχθηκαν από τον πρόεδρο. Πρόκειται για τους κυρίους:
Κουλιάκη Γεώργιο
Καραδόντα Ηλιάνα
Λαλανίτη Ιωάννη

Ενώ τέλος έδωσε τα ρέστα του και στήριξε με όλες τις δυνάμεις του τον Φίλο του και νυν πρόεδρο ΔΕΕΠ κο Μάλλιο Παναγιώτη δίνοντάς του μια από τις μεγαλύτερες διαφορές ψήφων στην Εύβοια !!!

 

Όπως  δηλώνει στο evima.gr «η επόμενη μέρα πρέπει να μας βρεί όλους ενωμένους και δυνατούς έτσι ώστε να αντιμετωπίσουμε με επιτυχία τις προκλήσεις που έρχονται σε όλα τα επίπεδα για το καλό της Εύβοιας».

 

Όσον αφορά τον ίδιο δηλώνει έτοιμος έχοντας πλέον την εμπειρία αλλά και τους συνεργάτες έτσι ώστε η ΔΗΜ.ΤΟ να παίξει ενεργό και ουσιαστικό ρόλο στις επερχόμενες εκλογές τόσο στις Εθνικές όσο και στις αυτοδιοικητικές !!!

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr