ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΕΣΠΑ 2021-2027: 426.000.000 ευρώ στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Μια μάχη της Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με τη συνεργασία της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας, όλων των βουλευτών, των Επιμελητηρίων και όλων των φορέων, με ισχυρό σύμμαχο στα τελευταία στάδια τον Πρωθυπουργό
ΕΣΠΑ 2021-2027: 426.000.000 ευρώ στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Το ΕΣΠΑ 2021-2027 οριστικοποιήθηκε επισήμως με την Περιφέρειά μας να εξασφαλίζει πρόγραμμα «ΠΕΠ Στερεάς Ελλάδας 2021-2027» ύψους 426.000.000 ευρώ*! Ένα ποσό υπερδιπλάσιο του προηγουμένου (ΠΕΠ 2014-2020) που θα μας επιτρέψει να κάνουμε πράξη πάρα πολλά πράγματα που στερηθήκαμε στο παρελθόν, δήλωσε ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας.

Από το 2014 με τον Κώστας Μπακογιάννης δώσαμε μια πολυετή και κατά κυριολεξία πανστερεοελλαδίτικη μάχη, σε όλα τα επίπεδα, για να αποκαταστήσουμε την αδικία της Περιφέρειάς μας όσον αφορά τους πόρους του ΕΣΠΑ.

Μια μάχη της Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με τη συνεργασία της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας, όλων των βουλευτών, των Επιμελητηρίων και όλων των φορέων, με ισχυρό σύμμαχο στα τελευταία στάδια τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης , Γιάννη Τσακίρης και Δημήτρη Σκάλκο που σήμερα έφερε θετικά και σημαντικά αποτελέσματα για τον τόπο μας, ανέφερε ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας.

Προχωρούμε στο σχεδιασμό του προγράμματος με ισχυρό αναπτυξιακό και κοινωνικό πρόσημο, διαμορφωμένο συμμετοχικά και άρτιο τεχνικά, ώστε να αποτελέσει το όχημα για όλα αυτά που δικαιούνται και προσδοκούν οι Στερεοελλαδίτες!

«Θα θυμάστε τον Ιανουάριο να μιλάμε για 403 εκατομμύρια ευρώ. Μέσα από κάποιες τροποποιήσεις στο κλείσιμο των κατανομών, εξασφαλίσαμε άλλα 23 εκατομμύρια, με το τελικό ποσό να φτάνει στα 426», τόνισε ο Φάνης Σπανός.

 

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ