Εύα Καϊλή: Οι πρώτες αντιδράσεις μετά την αποφυλάκισή της – Γιατί δεν μένει μαζί με τον σύντροφό της
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εύα Καϊλή: Οι πρώτες αντιδράσεις μετά την αποφυλάκισή της – Γιατί δεν μένει μαζί με τον σύντροφό της

Πώς θα «μοιράζονται» την κόρη τους η Εύα Καϊλή και ο σύντροφός της τώρα που η πολιτικός αποφυλακίστηκε

Στο σπίτι της βρίσκεται πλέον με ηλεκτρονικό βραχιολάκι η Εύα Καϊλή μετά από τέσσερις μήνες που πέρασε στις φυλακές Χάρεν του Βελγίου, με την κατηγορία της συμμετοχής της στο σκάνδαλο διαφθοράς Qatar Gate, που κλόνισε το Ευρωκοινοβούλιο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, η γνωστή πολιτικός ήταν μεν χαμογελαστή και είχε την ψυχραιμία της, ωστόσο η αμηχανία της δεν μπορούσε να κρυφτεί μετά από τόσο καιρό σε προφυλάκιση και με τον σάλο που δημιουργήθηκε.

Έξω από το σπίτι της αλλά και έξω από τις φυλακές, είχαν συγκεντρωθεί δημοσιογράφοι από νωρίς το πρωί από ολόκληρο τον κόσμο.

Αφού έφτασε στο σπίτι της, η Εύα Καϊλή τούς ευχαρίστησε, λέγοντας ότι ο αγώνας συνεχίζεται και εν συνεχεία εισήλθε στο διαμέρισμα για να δει την κόρη της.

Οι όροι της αποφυλάκισης

Αν και εκτός φυλακής, δε θα μπορεί να βγαίνει από το σπίτι της χωρίς άδεια εισαγγελέα και μόνο για επείγοντα ιατρικά θέματα, τη μεταγωγή της στα δικαστήρια ή στην αστυνομία και για ανωτέρω βία. Το διαβατήριό της το έχουν οι Αρχές όπως επίσης και το κινητό της και τον υπολογιστή της. Θα χρησιμοποιεί άλλο κινητό το οποίο το έχει δηλώσει στις Αρχές και μάλιστα εκεί θα πρέπει να είναι προσβάσιμη ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Όπως έχει γίνει γνωστό, δε θα μένει με τον σύζυγό της και επίσης κατηγορούμενο για το σκάνδαλο, Φραντσέσκο Τζιόρτζι, κάτι που όπως φαίνεται δεν επηρεάζει τη μεταξύ τους σχέση, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται να είναι άριστη. Η Εύα Καϊλή θεωρεί ότι ο Τζιόρτζι δεν την πρόδωσε και ότι δεν είπε κάτι εναντίον της στις ανακριτικές Αρχές, όπως ανέφεραν δημοσιεύματα. Εξακολουθεί να θεωρεί ότι ο Αντόνιο Παντσέρι χειραγωγούσε και εκμεταλλεύτηκε τον σύντροφό της.

Η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου  δεν πρέπει να έχει καμία επαφή με τους εμπλεκόμενους στο σκάνδαλο, άρα και με τον Τζιόρτζι, ωστόσο μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά, κλήσεις οι οποίες θα καταγράφονται.

Όσο για την κόρη τους, ο Φραντσέσκο Τζιόρτζι θα μπορεί να την βλέπει στο διαμέρισμα που μένει.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr