ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εύβοια: Δήλωση Γ. Μαρίνου για την εγκατάσταση νέου σταθμού διοδίων

Εύβοια: Δήλωση Γ. Μαρίνου για την εγκατάσταση νέου σταθμού διοδίων
Δήλωση Γ. Μαρίνου για την εγκατάσταση νέου σταθμού διοδίων

Σχετικά με τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ξεκινούν εργασίες κατασκευής σταθμού διοδίων στο δρόμο Σχηματαρίου– Χαλκίδας, ο Γιώργος Μαρίνος μέλος του Π.Γ της Κ.Ε του ΚΚΕ και βουλευτής Ευβοίας, έκανε την εξής δήλωση:

Το ΚΚΕ για μια ακόμα φορά εκφράζει την κάθετη αντίθεση του με την εγκατάσταση σταθμού διοδίων στο δρόμο Σχηματαρίου – Χαλκίδας. Το ΚΚΕ αντιπάλεψε την προσπάθεια εγκατάστασης τους από την προηγούμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και θα το κάνει με όλες του τις δυνάμεις και τώρα που η κυβέρνηση της ΝΔ επιχειρεί να επιβάλλει και νέο χαράτσι στο λαό της περιοχής.

Εξάλλου είναι γνωστή η θέση του κόμματος μας για κατάργηση όλων των διοδίων και  άμεσα το ΚΚΕ θα πάρει αγωνιστικές πρωτοβουλίες.

Καλούμε τους μαζικούς φορείς, τους εργαζόμενους, το λαό της Εύβοιας να εκφράσουν την αντίθεση τους και να οργανώσουν την πάλη τους για να ματαιωθεί ο αντιλαϊκός σχεδιασμός της κυβέρνησης της ΝΔ. 

ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΏΝΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ, ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ  ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΝΕΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ, ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr