Εύβοια Εκλογές 2023 – Μ. Χατζηγιαννάκης: Η κυβέρνηση της ΝΔ εμπαίζει τους ρητινοκαλλιεργητές της Β. Εύβοιας
ΑΠΟΨΕΙΣ

Εύβοια Εκλογές 2023 – Μ. Χατζηγιαννάκης: Η κυβέρνηση της ΝΔ εμπαίζει τους ρητινοκαλλιεργητές της Β. Εύβοιας

«Στις 21 του Μάη, η Δικαιοσύνη πρέπει, μπορεί και θα επιστρέψει στη Βόρεια Εύβοια και τους κατοίκους της», δήλωσε ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης

Εύβοια Εκλογές 2023: Στο πλευρό των ρητινοκαλλιεργητών της Βόρειας Εύβοιας βρέθηκε το Σάββατο 6/5 ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης. Ο υποψήφιος βουλευτής Ευβοίας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία επισκέφτηκε το Προκόπι και παραβρέθηκε στην κινητοποίηση του Σωματείου Ρητινοκαλλιεργητών – Δασεργατών Εύβοιας, οι οποίοι με απόλυτη ευθύνη της κυβέρνησης της ΝΔ, δύο χρόνια μετά την καταστροφική πυρκαγιά είναι ακόμα άνεργοι.

 

Ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης συνομίλησε με τους αγωνιζόμενους δασεργάτες, ενώ μετά το τέλος της κινητοποίησης δήλωσε: “Ο εμπαιγμός και η κοροϊδία των κατοίκων της Βόρειας Εύβοιας από την κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζεται ακόμα και λίγες μέρες πριν, επιτέλους, μας αποχαιρετήσει. 155 ρητινεργάτες και οι οικογένειές τους, με φθηνές δικαιολογίες από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, βρίσκονται στον αέρα, καθώς δεν προσλήφθηκαν όπως έπρεπε στις αρχές του μήνα. Αυτή τη στιγμή είναι δυο χρόνια άνεργοι, χωρίς ασφάλιση, με τους λογαριασμούς να τρέχουν, εισπράττοντας μόνο κούφιες υποσχέσεις από την κυβέρνηση της ΝΔ για δήθεν προσλήψεις.

 

Στις 21 του Μάη, η Δικαιοσύνη πρέπει, μπορεί και θα επιστρέψει στη Βόρεια Εύβοια και τους κατοίκους της”.

 

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr