ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εύβοια: Ενίσχυση της Αστυνομικής Διεύθυνσης ενόψει της ίδρυσης Γραφείου Ενδοοικογενειακής Βίας

Στη Βουλή έφερε το θέμα της ενίσχυσης της Αστυνομικής Δ/νσης Εύβοιας, ενόψει της ίδρυσης Γραφείου Ενδοοικογενειακής Βίας ο βουλευτής Θανάσης Ζεμπίλης
Εύβοια: Ενίσχυση της Αστυνομικής Διεύθυνσης ενόψει της ίδρυσης Γραφείου Ενδοοικογενειακής Βίας

Με Αναφορά που κατέθεσε στη Βουλή των Ελλήνων, ο Θανάσης Ζεμπίλης ζητάει την ενίσχυση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, με έκτακτες μεταθέσεις, ενόψει της ίδρυσης Γραφείου Ενδοοικογενειακής Βίας. Ειδικότερα, ο Βουλευτής Ευβοίας κατέθεσε προς τον αρμόδιο Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκη Θεοδωρικάκο, την με αρ.πρωτ.: 300/3/4/19.09.2022 επιστολή της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ευβοίας, με την οποία αιτούνται την άμεση στελέχωση και ενίσχυση με εξειδικευμένο προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας για την εύρυθμη λειτουργία της νέας υπηρεσίας.

Συγκεκριμένα, ο Θανάσης Ζεμπίλης με την Αναφορά του υπογραμμίζει τα εξής:

«Ο Βουλευτής Ευβοίας Ζεμπίλης Αθανάσιος καταθέτει προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκη Θεοδωρικάκο την με αριθμό πρωτοκόλλου 300/3/4/19.09.2022 επιστολή της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ευβοίας, σχετικά με την ενίσχυση σε προσωπικό, με έκτακτες μεταθέσεις, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας, ενόψει της λειτουργίας της νέας υπηρεσίας.

Παρακαλώ, όπως εξετάσετε τη συνημμένη επιστολή και με ενημερώσετε για τις σχετικές ενέργειές σας».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ