Εύβοια: Επίσημο! Νέα υποψηφιότητα για τον δήμο Χαλκίδεων – Ποιος είναι ο νέος υποψήφιος
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Επίσημο! Νέα υποψηφιότητα για τον δήμο Χαλκίδεων – Ποιος είναι ο νέος υποψήφιος

Γατί τελικά μας αξίζει μια καλύτερη ζωή, δήλωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκίδας

Στο πλαίσιο της υποψηφιότητάς του, ως Δημάρχου για το Δήμο Χαλκιδέων στην Εύβοια ο Παναγιώτης Τζαφέρος, πραγματοποιήσε συνάντησή με το Προεδρείο του Σωματείου των Εργαζομένων του Δήμου μας , την Παρασκευή 2/12 και ενημερώθηκε εκτενώς για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Η συνάντησή ήταν άκρως εποικοδομητική, είπε εκφράζοντας τις ευχαριστίες του για αυτό και τονίζοντας πως κράτησε τουλάχιστον τρεις ώρες, λόγω των πολλών θεμάτων που του αναφέρθηκαν.

Ο κος Τζαφέρος, Πρώην Διοικητής Γεν. Νοσοκομείου Χαλκίδας, Γ.Ν.-Κ.Υ. Καρύστου, Γ.Ν.-Κ.Υ. Κύμης και Πρώην Διευθυντής Κατ/των Τραπεζών ανέφερε ενδεικτικά τα εξής:

“Διαχείριση του Προσωπικού: Υπάρχουν πολλά παράπονα στην όλη διαχείριση του προσωπικού, με διακρίσεις, δυσμενείς μεταθέσεις και τοποθέτηση σε θέσεις ευθύνης ορισμένων ατόμων που δεν έχουν τα προσόντα, υποσκελίζοντας άτομα με μεγαλύτερη εμπειρία και γνώσεις. Σημείωσα το απαράδεκτο γεγονός να μην έχουν γίνει αξιολογήσεις των Τμηματαρχών από το 2007 καθώς και των Διευθυντών από το 2013. Έχοντας ασκήσει για πολλά χρόνια διοίκηση, γνωρίζω πολύ καλά, ότι το Ανθρώπινο Δυναμικό αποτελεί το πιο σημαντικό κεφάλαιο για όλες τις επιχειρήσεις, ανώτερο από τα οποιαδήποτε κτίρια και μηχανήματα. Οι Εργαζόμενοι για να αποδίδουν, δεν χρειάζονται κάμερες παρακολούθησης και αστυνομοκρατίες παρωχημένων εποχών, αλλά ηγεσίες που θα εμπνέουν του εργαζόμενους μέσω μιας οργανωμένης διαχείρισής τους, που θα τους εμπλέκει ενεργά με πνεύμα δικαιοσύνης, ισότητας και αντικειμενικής αξιολόγησής τους, χωρίς να υπάρχουν οι ”ημέτεροι”. Αν ισχύσουν όλα αυτά, τότε θα μιλάμε για ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ που δυστυχώς στην παρούσα Δημοτική Αρχή δεν υπάρχει.
Για την ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ: μου αναφέρθηκαν οι τεράστιες ελλείψεις σε προσωπικό και σε απορριμματοφόρα. Οι πρόσφατες παραγγελίες νέων απορριμματοφόρων, στο τελείωμα της δημοτικής θητείας, είναι δυστυχώς περισσότερο για επικοινωνιακούς λόγους.
Για τα ”ταξιδιάρικα” ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ μας στα ΤΡΙΚΑΛΑ: το Σωματείο είχε επισημάνει στη Δημοτική Αρχή από πολύ καιρό για τη λήψη μέτρων που δυστυχώς δεν ελήφθησαν και φτάσαμε στο τραγικό αυτό αποτέλεσμα με το τεράστιο κόστος της μεταφοράς τους… στα ΤΡΙΚΑΛΑ
Για τα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ: έγινε αναφορά στο μεγάλο αριθμό των απ’ευθείας αναθέσεων της Δημοτικής Αρχής, με ότι αυτό συνεπάγεται για τη διαχείριση των χρημάτων των Δημοτών
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ: το Προεδρείο του Σωματείου των Εργαζομένων, δεν έχει διαλέξει το εύκολο δρόμο να ”χαϊδεύει” τη Δημοτική Αρχή ,αλλά να στέκεται στο σημαντικό του θεσμικό ρόλο, αναδεικνύοντας και πιέζοντας στην επίλυση βασικών θεμάτων των εργαζομένων αλλά και της τοπικής κοινωνίας.”

“Είναι πλέον κατανοητό, ότι τον Οκτώβρη του 2023, θα κληθούμε να εκλέξουμε ΝΕΑ αυτοδιοικητική ηγεσία και να αποφασίσουμε αν θέλουμε μια αυτοδιοίκηση ανοιχτή, δημοκρατική και πλουραλιστική που να λειτουργούν από τα κάτω και με Δημότες που να λειτουργούν συμμετοχικά και με αλληλεγγύη, γιατί τελικά μας ΑΞΙΖΕΙ μια καλύτερη ζωή..” συνόψισε.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr