ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εύβοια: Η ΝΟΔΕ για την επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Χαλκίδα

Η ΝΟΔΕ για την επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Χαλκίδα
Εύβοια: Η ΝΟΔΕ για την επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Χαλκίδα

Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τον Υπουργό Υγείας, κ. Βασίλη Κικίλια, τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κοντοζαμάνη και τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα, επισκέφθηκε χθες, Πέμπτη, 22 Ιουλίου, το Νέο Νοσοκομείο της Χαλκίδας, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους λειτουργίας του.

Ο  κ. πρωθυπουργός ξεναγήθηκε στη νέα μονάδα του ΓΝΧ από τον Διοικητή της 5ης ΥΠΕ κ. Φώτη Σερέτη και τον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Βαγγέλη Χατζημαργαρίτη και ιδιαίτερα στους χώρους της ΜΕΘ-ΜΑΦ, των χειρουργείων και του εμβολιαστικού κέντρου.

Στις δηλώσεις του, με τις οποίες ολοκληρώθηκε η επίσκεψή του στο Νοσοκομείο, ο κ. πρωθυπουργός τόνισε ότι ένα όνειρο της Εύβοιας εδώ και 30 χρόνια έχει γίνει πράξη, ευχαρίστησε τη διοίκηση του Νοσοκομείου και της 5ης ΥΠΕ αλλά και όλους τους εργαζόμενους, γιατρούς, νοσηλευτές, υποστηρικτικό προσωπικό για την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλαν και συνεχίζουν να καταβάλουν, εν μέσω πανδημίας και μίλησε για ένα νοσοκομείο «πρότυπο» για το νέο Εθνικό Σύστημα Υγείας, το οποίο, βήμα – βήμα, υπό την κατεύθυνση του Υπουργείου Υγείας, θέλουμε να οικοδομήσουμε.

Ο κ. πρωθυπουργός στάθηκε ιδιαίτερα στο θέμα της πανδημίας αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ένα τέταρτο κύμα, το οποίο αυτή τη στιγμή οδηγείται από την εξαιρετικά μεταδοτική μετάλλαξη Δέλτα και ερχόμαστε αντιμέτωποι με μία «πανδημία των ανεμβολίαστων», ενώ παράλληλα τόνισε ότι θα πρέπει να εντείνουμε τις προσπάθειες για να χτίσουμε το τείχος ανοσίας, χρησιμοποιώντας πολλά διαφορετικά εργαλεία τα οποία έχουμε στη διάθεση μας, όχι μόνο την κεντρική επικοινωνία η οποία εδώ και πάρα πολλούς μήνες είναι πολύ έντονη αλλά και τοπικές πρωτοβουλίες και προανήγγειλε ένα πλαίσιο κινήτρων που θα θεσπιστούν άμεσα για γιατρούς και φαρμακοποιούς έτσι ώστε να κλείνουν οι ίδιοι περισσότερα ραντεβού.

Στη συνέχεια ο κ. πρωθυπουργός, συνοδευόμενος από τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσαέγινε δεκτός από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, κ. Φάνη Σπανό και από τη Δήμαρχο Χαλκιδέων κ. Έλενα Βάκα, στα γραφεία της Π.Ε. Ευβοίας και στο Δημαρχιακό μέγαρο Χαλκίδας αντίστοιχα, όπου πραγματοποιήθηκαν σύντομες συσκέψες με την παρουσία και των βουλευτών Ευβοίας της Νέας Δημοκρατίας. Ο κ. πρωθυπουργός ευχαρίστησε τον κ. Περιφερειάρχη και την κ. Δήμαρχο για τη καταλυτική συμβολή τους στην ολοκλήρωση των έργων του Νέου Νοσοκομείου Χαλκίδας.

Κατά τη διέλευσή του από την παραλία της Χαλκίδας, πριν την αναχώρησή του, ο κ. πρωθυπουργός έγινε δεκτός με ενθουσιασμό, τόσο από τους κατοίκους όσο και από τους επισκέπτες της πόλης, ενώ είχε την ευκαιρία να συναντήσει και να συζητήσει με μέλη της Νομαρχιακής Οργάνωσης Ευβοίας, της ΔΗΜΤΟ Χαλκίδας, της ΟΝΝΕΔ Ευβοίας και στελέχη της παράταξης.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ