Εύβοια: Κλιμάκιο της Νομαρχιακής Επιτροπής Σύριζα στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εύβοια: Κλιμάκιο της Νομαρχιακής Επιτροπής Σύριζα στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας

Ιδιαίτερη μνεία έγινε για το τελευταίο συμβάν από μέρους Εργολάβου που θέλει να αναλάβει τη φύλαξη του Νοσοκομείου Χαλκίδας στην Εύβοια

Κλιμάκιο της Νομαρχιακής Επιτροπής Σύριζα Π.Σ. επισκέφτηκε χθες το Νοσοκομείο Χαλκίδας στην Εύβοια όπου μοίρασε ενημερωτικό υλικό για τα θέματα υγείας.

Στη συνέχεια έγινε συνάντηση με την πρόεδρο Ιωάννα Ιωάννου και με μέλος του Σωματείου, όπου μας ενημέρωσαν για τα σοβαρά προβλήματα του Νοσοκομείου Χαλκίδας.

Ιδιαίτερη μνεία έγινε για το τελευταίο συμβάν από μέρους Εργολάβου που θέλει να αναλάβει τη φύλαξη του Νοσοκομείου Χαλκίδας .

Σε σχετική του ανακοίνωση το κλιμάκιο έκανε λόγο για απειλές , τραμπούκικες συμπεριφορές απέναντι στους εργαζομένους και στο Σωματείο εργαζομένων που ήταν πρωτοφανείς .

“Ποια θα είναι η συμπεριφορά του εν λόγω εργολάβου, αν αναλάβει τη φύλαξη;”, διερωτήθηκε.

“Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε δίπλα στους εργαζομένους και στα αιτήματα τους για μόνιμες και σταθερές θέσεις εργασίας για όλο το προσωπικό (40% τουλάχιστον καλύπτεται από μη μόνιμο προσωπικό σε όλες τις ειδικότητες ) αξιοπρεπείς μισθούς και συμβάσεις εργασίας “.

“Απαιτούμε να λάβει θέση η διοίκηση του Νοσοκομείου για ακόμα ένα απαράδεκτο γεγονός . Απαιτούμε να μάθουμε σε τι στάδιο βρίσκεται η μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου για τη λειτουργία του Νοσοκομείου Χαλκίδας. Τέλος απαιτούμε οι συνθήκες Εργασίας αλλά και οι συνθήκες Νοσηλείας των συμπολιτών μας, να είναι εκείνες που αρμόζουν σε Ευρωπαϊκή χώρα.” συνόψισαν.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr