Εύβοια- Μίλτος Χατζηγιαννάκης: Δημάρχους – Ψηφοσυλλέκτες ψάχνει ο Πέτσας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εύβοια- Μίλτος Χατζηγιαννάκης: Δημάρχους – Ψηφοσυλλέκτες ψάχνει ο Πέτσας

Τι συνοψίζει σε νέα του δήλωση ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ευβοίας.

Το ότι ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών για θέματα Αυτοδιοίκησης Στέλιος Πέτσας ψάχνει Δημάρχους – Ψηφοσυλλέκτες ενόψει εθνικών εκλογών, υποστηρίζει με νέα του δήλωση ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ευβοίας.

“Η κυβέρνηση της ΝΔ αντιλαμβάνεται την Αυτοδιοίκηση με σκληρούς πελατειακούς όρους και δεν το κρύβει. Στο κλείσιμο της σημερινής ομιλίας του στο τακτικό συνέδριο της ΚΕΔΕ, ο κ. Πέτσας κάλεσε τους δημάρχους να αναρωτηθούν όχι τι έπραξε η κυβέρνηση τα τελευταία 3,5 χρόνια για την Αυτοδιοίκηση και τους δημότες, αλλά τι θα κάνουν οι ίδιοι από τη θέση τους προκειμένου η ΝΔ να παραμείνει στην εξουσία.

Είναι ντροπή να ακούγονται αυτά τα λόγια από τον αρμόδιο Υπουργό. Οι βαθιά συντηρητικές πελατειακές λογικές της Νέας Δημοκρατίας δεν τιμούν κανέναν και, πρωτίστως, δεν τιμούν την Αυτοδιοίκηση. Η επόμενη προοδευτική κυβέρνηση του τόπου, με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, θα βρεθεί δίπλα στους Δήμους, θωρακίζοντάς τους οικονομικά και θεσμικά. Ενισχύοντας την ανεξαρτησία τους και το Αυτοδιοίκητό τους, μακριά από μικροκομματικές και πελατειακές λογικές.”, τόνισε.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr