Εύβοια: Στην Αιδηψό τώρα υπουργός Επικράτειας Γιώργος Γεραπετρίτης – Όλες οι συναντήσεις (pics)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εύβοια: Στην Αιδηψό τώρα υπουργός Επικράτειας Γιώργος Γεραπετρίτης – Όλες οι συναντήσεις (pics)

To evima.gr στην επίσκεψή του υπουργού Επικράτειας Γιώργου Γεραπετρίτη, στη Βόρεια Εύβοια - Λεπτό προς λεπτό όλες οι συναντήσεις

Στην Αιδηψό βρίσκεται αυτή την ώρα ο υπουργός Επικράτειας Γιώργος Γεραπετρίτης, ο οποίος αρχικά θα επισκεφτεί τους πυρόπληκτους Δήμους της Βόρειας Εύβοιας και θα ενημερωθεί για την πορεία των έργων από τους Δημάρχους Γιάννη Κοντζιά και Γιώργο Τσαπουρνιώτη.

Αρχικά επισκέφτηκε το Λιμεναρχείο της Αιδηψού όπου πραγματοποίησε συνάντηση με τον Λιμενάρχη κ. Δανίκα ο οποίος ενημερώνει τον υπουργό Επικράτειας, για την υπερποσπάθεια που κατέβαλαν για τις περσινές πυρκαγιές.

Μαζί με τον υπουργό Επικράτειας, στην Αιδηψό παρευρίσκονται, η Υποψήφια Βουλευτής της ΝΔ Σοφία Νικολάου, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και βουλευτής του νομού Σίμο Κεδίκογλου, και οι Βουλευτές Εύβοιας Αθανάσιος Ζεμπίλης και Σπύρος Πνευματικός.

Αυτή την ώρα ο κύριος Γεραπετρίτης πραγματοποιεί σύσκεψη στο δημαρχείο της Αιδηψού με τον δήμαρχό Γιάννη Κοντζιά.

Το πρόγραμμα των επισκέψεων-συναντήσεων κατά κλιμάκιο:

Γεραπετρίτης, Τριαντόπουλος
Συναντήσεις με ΔΗΜΤΟ Ιστιαίας-Αιδηψού (στις 11:45 το πρωί στα Λ. Αιδηψού) και Κτηνοτρόφους (στις 12:30 το μεσημέρι στις Ροβιές), σύσκεψη με Τουριστικούς και Εμπορικούς φορείς (στη 1:15 μετά το μεσημέρι στη Λίμνη), αυτοψία σε αντιπλημμυρικά έργα (στις 2:30 μετά το μεσημέρι στην περιοχή της Λίμνης), συνάντηση με Ρητινοκαλλιεργητές (στις 4:15 το απόγευμα στο Δασικό Χωριό στους Παπάδες) και συνάντηση με τον περιφερειάρχη (στις 6:30 το απόγευμα στο Διοικητήριο στη Χαλκίδα).

Κοτρωνιάς, Δαβάκης, Λιούτας, Δουνδουλάκη κλπ
Σύσκεψη με εκπροσώπους του Περιφερειακού Συμβουλίου (στις 10:15 το πρωί στο Διοικητήριο στη Χαλκίδα) και συναντήσεις με τον Μητροπολίτη Χρυσόστομο (στις 11 το πρωί στα γραφεία της Μητρόπολης) και τη δήμαρχο Χαλκιδέων (στις 12 το μεσημέρι στο Δημαρχείο).

Στη συνέχεια, Κοτρωνιάς, Δαβάκης, Λιούτας κλπ
Συναντήσεις με την Οργανωτική Επιτροπή του ιστιοπλοϊκού αγώνα «Evia Island Regatta» (στη 1 μετά το μεσημέρι στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο στο Βουρκάρι), την Ένωση Ξενοδόχων Εύβοιας (στις 2 μετά το μεσημέρι) και την Ένωση Οινοπαραγωγών Κεντρικής Ελλάδας (στις 5:30 το απόγευμα στο οινοποιείο Avantis).

Στη συνέχεια, Δουνδουλάκη κλπ
Επίσκεψη στο Νέο Αρχαιολογικό Μουσείο Χαλκίδας «Αρέθουσα» (στη 1 μετά το μεσημέρι), συνάντηση με πολιτιστικούς φορείς, Σύλλογο «Το Αλωνάκι», Θέατρο Χαλκίδας, Λύκειο Ελληνίδων, Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Εύβοιας (στις 2 μετά το μεσημέρι) και επίσκεψη στο Αρχαίο Θέατρο Ερέτριας, με συνάντηση με τον δήμαρχο (στις 5:30 το απόγευμα).

Τα μέλη όλων των κλιμακίων θα ενωθούν στις 7 το απόγευμα στο αμφιθέατρο του Διοικητηρίου στη Χαλκίδα, για συνέντευξη τύπου και ανοιχτή νομαρχιακή συνέλευση.

 

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr