Eύβοια: 8 ακόμα ονόματα με τον Γιώργο Σπύρου και την Δημοτική κίνηση Άμεσα- Νέο Ξεκίνημα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Eύβοια: 8 ακόμα ονόματα με τον Γιώργο Σπύρου και την Δημοτική κίνηση Άμεσα- Νέο Ξεκίνημα

Θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις κι άλλων υποψηφιοτήτων στην Δημοτική κίνηση, Άμεσα- Νέο Ξεκίνημα, στην Εύβοια

Η δημοτική κίνηση της Εύβοιας, Άμεσα – Νέο Ξεκίνημα με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιώργο Σπύρου συνεχίζει την ανακοίνωση υποψηφιοτήτων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων.

Στη δημοτική μας ομάδα συμμετέχουν:

 Μπαλογιάννης Μάνος

     

O Μάνος Μπαλογιάννης γεννήθηκε, μεγάλωσε και εδραιώθηκε επαγγελματικά στην Χαλκίδα. Είναι Πτυχιούχος γερμανικής Φιλολογίας Αθηνών και για πολλά χρόνια ιδιοκτήτης κέντρου ξένων γλωσσών. Είναι παντρεμένος και έχει αποκτήσει τρία παιδιά. Ασχολείται με την τοπική αυτοδιοίκηση από το 2010 μέχρι σήμερα, ως εκλεγμένο μέλος της δημοτικής Κοινότητας Χαλκίδας, δημοτικός σύμβουλος και ως μέλος διοικητικού συμβουλίου του ΔΟΠΠΑΧ. Από το 2015 – 2017 ήταν πρόεδρος σχολικής επιτροπής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Χαλκιδέων και το 2018-2019 Aντιδήμαρχος ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.  Στις δημοτικές εκλογές θέλει να διεκδικήσει την εκλογή του στο πλευρό του υποψηφίου Δημάρχου Γιώργου Σπύρου, με την σκέψη να βοηθήσει το έργο του στην ανάπτυξη της πόλης μας, που τόσο αγαπάμε.

Σαμπάνης Χρήστος

Ο Χρήστος Σαμπάνης γεννήθηκε και ζει στην Παραλία Αυλίδας. Είναι Στρατιωτικός της Πολεμικής Αεροπορίας και εκλεγμένος κοινοτικός σύμβουλος. Είναι γιος του Κωνσταντίνου Σαμπάνη απόστρατου αξιωματικού αεροπορίας και πρώην δημοτικού συμβούλου Δήμου Αυλίδας. Είναι παντρεμένος και έχει ένα γιο 14 χρονών. Έχει αγωνιστεί στην ποδοσφαιρική ομάδα του χωριού του «Απόλλων Παραλίας» και διετέλεσε για δύο χρόνια μέλος του ΔΣ του Αθλητικού Συλλόγου Παραλίας Αυλίδας. Αγαπά τον τόπο του και πιστεύει ότι δεν αρκεί να κάνουμε κριτική χωρίς να αναλάβουμε ευθύνες και δράση, για αυτό το λόγο θέτει υποψηφιότητα με τον συνδυασμό «Άμεσα – Νέο Ξεκίνημα».

Κάργας Βασίλης

O Βασίλης Κάργας γεννήθηκε στην Κύμη Ευβοίας και μεγάλωσε στη Χαλκίδα, όπου κατοικεί μέχρι σήμερα. Εργάζεται στην ΔΕΥΑΧ, ως υπάλληλος στο τμήμα καταμέτρησης. Είναι πατέρας μιας κόρης, της Ελπινίκης. Η αγάπη του για την πόλη τον οδήγησε στην απόφαση να συμμετάσχει ως υποψήφιος στις εκλογές.

Μαρίνης Θεοφάνης

Ο Θεοφάνης  Μαρίνης είναι Απόστρατος  Αξιωματικός Λιμενικού Σώματος,   παντρεμένος με την καθηγήτρια φυσικής αγωγής Βασιλική Παπουτσή, έχουν αποκτήσει 3 παιδιά και κατοικούν μόνιμα στο Καλοχώρι – Παντείχι.  Κατά τη διάρκεια της θητείας του έχει διατελέσει Διοικητής της Σχολής Εμπορικού Ναυτικού Κύμης, Υπολιμενάρχης στο κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας  και επί σειρά ετών ήταν στο Υπουργείο Εμπορικής  Ναυτιλία.

Είναι διπλωματούχος Μηχανικός Εμπορικού Ναυτικού της Σχολής ΑΕΝ Ασπροπύργου. Η απόφαση του για τη συμμετοχή του στο συνδυασμό «Άμεσα – Νέο Ξεκίνημα» απορρέει από την επιθυμία του να συμβάλλει ενεργά στην αναβάθμιση του Δήμου Χαλκιδέων και κυρίως  της περιοχής στην οποία κατοικεί.

Κανατά Κατερίνα

Η Κατερίνα Κανατά γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Χαλκίδα. Μένει στη Νέα Λάμψακο με το σύζυγό της, ο οποίος εργάζεται στα χυτήρια αλουμινίου στην Εταιρία ΕΛΒΑΛ και έχουνε τρία παιδιά και τρία εγγόνια. Για πολλά χρόνια  διατηρούσε Μίνι Μάρκετ στη Χαλκίδα μέχρι που αρρώστησε με τη νόσο του καρκίνου. Από τότε και μετά ασχολείται με το Ντεκουπάζ. Ως άνθρωπος που έχει δώσει σκληρό αγώνα για να διατηρήσει τη ζωή της, παίρνοντας δύναμη από την προσωπική της εμπειρία νιώθει ταγμένη  να βοηθάει ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Όραμα της είναι να αποκτήσει ο Δήμος μας τις κατάλληλες υποδομές  που θα καλύπτουν τις ανάγκες ατόμων και λίγο περισσότερο εκείνων που έχουν έρθει αντιμέτωποι  με σοβαρά νοσήματα. Γνωρίζει πολύ καλά πως ο  Γιώργος Σπύρου θα δουλέψει προς αυτή την κατεύθυνση, γι’ αυτό θα  βρίσκεται δίπλα του στις ερχόμενες εκλογές.

Κατσούδα Σπυριδούλα

Η Σπυριδούλα Κατσούδα του Αθανασίου και της Πηνελόπης, γεννήθηκε το 1975 και μεγάλωσε στο Βαθύ Αυλίδας.

Ένα τόπο που αγαπά και  νοιάζεται, αφού και ο πατέρας της εργαζόταν ως δημοτικός υπάλληλος στην τότε κοινότητα Βαθέος Αυλίδας.

Είναι απόφοιτος λυκείου και πτυχιούχος στα Λογιστικά και στην Αγγλική γλώσσα. Έχει εργαστεί ως ιδιωτικός υπάλληλος. Δεχόμενη με χαρά την πρόταση που της έγινε από τον Γιώργο Σπύρου, είναι έτοιμη να προσφέρει ό,τι μπορεί σε αυτόν τον τόπο, για ένα καλύτερο αύριο και πολύ περισσότερο για ομάδες που χρήζουν προσοχής όπως Αμεα και ηλικιωμένοι. Όλοι μαζί μπορούμε να επιφέρουμε  μια ουσιαστική αναβάθμιση του τόπου μας,  με πράξεις και όχι μόνο με λόγια.

Λουκαδάκης Αλέξανδρος

Ο Αλέξανδρος Λουκαδάκης γεννήθηκε το 1982 στο Μοσχάτο Αττικής, τελείωσε το δημοτικό στο Μύτικα Χαλκίδος και το 1ο Λύκειο Χαλκίδος. Έχει αποκτήσει πολλαπλά πιστοποιητικά σπουδών από το WSET London που εξειδικεύεται στην παγκόσμια αγορά οίνου και αποσταγμάτων, παράλληλα με την διά βίου αποκτηθείσα εμπειρία μέσω της παρελθοντικής οικογενειακής επιχείρησης (Οινοποιία – Ποτοποιία) εντός και εκτός συνόρων της Ελληνικής Επικράτειας, διαμορφώνει και εξελίσσει μία προσωπικότητα πνεύματος ομαδικότητας, συνεργασίας, παιδείας και διά βίου μόρφωσης και εκπαίδευση. Αποφοίτησε με έπαινο το 2015-2016 από τα εργαστήρια μαγειρικής του ΙΕΚ PRAXIS, ούτως ώστε να είναι ικανός να γνωρίζει και να διακρίνει την τροφή που προσλαμβάνει σαν υψηλής διατροφικής και ποιοτικής αξίας, ώστε να παράγει την απαιτούμενη ενέργεια για να αποδίδει τα μέγιστα , καθώς και από το BSA London επίσης με Distinction τον Δεκέμβριο του 2021, όσον αφορά τα όμοια περί ροφημάτων. Θεωρεί πως μέσα από την ανιδιοτελή προσφορά και εκποίηση ενός μικρού μέρους του προσωπικού μας χρόνου καθημερινά ως δημότες, συνεισφέρουμε στη δημιουργία μεγάλων πραγμάτων με έξυπνο τρόπο και όχι γογγύζοντας. Έτσι λοιπόν προσφέροντας κάθε μέρα και από λίγο, αλλά ενεργά όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε το μέλλον όλων σε βάθος χρόνου, διδασκόμενοι από το παρελθόν, κάνοντας το παρόν μας ενεργό και άξιο μνείας από τις μελλοντικές γενιές.

Χαραλάμπου Ευαγγελία

 

Η Ευαγγελία (Λίτσα) Χαραλάμπου κατάγεται από  την Καρδίτσα και γεννήθηκε στη Χαλκίδα. Είναι παντρεμένη με τον Ιωάννη Λοβέρδο και κατοικεί στο Βασιλικό. Είναι διπλωματούχος επαγγελματίας προσωπικού ασφαλείας (security) και δραστηριοποιείται στον χώρο αυτό τα τελευταία 20 χρόνια με βαθύ αίσθημα ευθύνης και προστασίας υλικών αγαθών και  προσώπων.

Ήταν η πρώτη γυναίκα οδηγός χρηματαποστολών στην Ελλάδα. Eπίσης διακρίνεται για τις έντονες  φιλανθρωπικές και φιλοζωικές δράσεις της. Θα ασχοληθεί πρώτη φορά με τα κοινά στο πλευρό του κύριου Σπύρου, γιατί τον εμπιστεύεται και πιστεύει πως η δυναμικότητα της θα βοηθήσει στο κοινό καλό όλων Άμεσα.

Θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις κι άλλων υποψηφιοτήτων.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr