ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεννηματά από Β. Εύβοια: Οι δικαιολογίες και η προσχηματική συγνώμη του κ. Μητσοτάκη δεν πείθουν

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ κατηγορεί την κυβέρνηση πως δοκιμάστηκε και απέτυχε λέγοντας ότι «οι ευθύνες τους είναι μεγάλες και επιμένουμε να αποδοθούν»
Γεννηματά από Β. Εύβοια: Οι δικαιολογίες και η προσχηματική συγνώμη του κ. Μητσοτάκη δεν πείθουν

«Εδώ στην Βόρεια Εύβοια η καταστροφή είναι πρωτοφανής. Κάηκαν ήδη 520.000 στρέμματα δάσους, σπίτια, καλλιέργειες, καταστράφηκε η παραγωγική βάση της περιοχής», δήλωσε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, κατά τη διάρκεια επίσκεψης της στην Βόρεια Εύβοια.

Επιπλέον, η Φώφη Γεννηματά κατηγορεί την κυβέρνηση πως δοκιμάστηκε και απέτυχε λέγοντας ότι «οι ευθύνες τους είναι μεγάλες και επιμένουμε να αποδοθούν».

Ολόκληρη η δήλωση της Φώφης Γεννηματά:

«Άλλη μια δύσκολη ημέρα για την Εύβοια.

Εδώ στην Βόρεια Εύβοια η καταστροφή είναι πρωτοφανής. Κάηκαν ήδη 520.000 στρέμματα δάσους, σπίτια, καλλιέργειες, καταστράφηκε η παραγωγική βάση της περιοχής.

IMG_8248

Οι δικαιολογίες της Κυβέρνησης και η προσχηματική συγνώμη του κ. Μητσοτάκη δεν πείθουν. Οι ευθύνες τους είναι μεγάλες και επιμένουμε να αποδοθούν. Το κυβερνητικό σύστημα πολιτικής προστασίας δοκιμάστηκε και στην Εύβοια και απέτυχε.

Δική μας προτεραιότητα είναι να φυτρώσει η ελπίδα στα καμένα. Να απαντήσουμε στην αγωνία των ανθρώπων και ιδιαίτερα των νέων που θέλουν να μείνουν και να δουλέψουν στον τόπο τους. Να ξαναχτιστούν τα σπίτια. Να αποζημιωθούν για τις απώλειες. Να δημιουργηθούν νέες δραστηριότητες και θέσεις εργασίας. Να σχεδιασθεί η αναδάσωση της περιοχής.

IMG_8246

Όλα αυτά με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανασυγκρότησης με επαρκείς πόρους, στο οποίο κύριοι μέτοχοι και διαχειριστές θα είναι η Αυτοδιοίκηση, οι φορείς και οι κάτοικοι της περιοχής και όχι η Μαξίμου Α.Ε.

Δεν θα αφήσουμε να εγκαταλειφθεί η Εύβοια, ούτε να γίνει όμηρος ιδιωτικών συμφερόντων».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ