Για τις δράσεις του ΕΣΠΑ και το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων ενημέρωσε το περιφερειακό συμβούλιο ο Σπανός
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για τις δράσεις του ΕΣΠΑ και το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων ενημέρωσε το περιφερειακό συμβούλιο ο Σπανός

Ολοκληρώσαμε τη χρονιά με 14 ιδιαίτερα παραγωγικές συνεδριάσεις, είπε ο Σανιδάς

Πολύωρη και απόλυτα ενημερωτική ήταν η 14η Τακτική Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, η οποία ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα της Τετάρτης 23 Δεκεμβρίου.
Η συνεδρίαση αυτή αφορούσε τον Αναπτυξιακό Προγραμματισμό και τη διαχείριση των χρηματοδοτικών εργαλείων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Αναπτύχθηκε δε σε δύο ενότητες, δράσεις ΕΣΠΑ και Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, και τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου ενημερώθηκαν εκτενώς από τον Περιφερειάρχη, τους Αντιπεριφερειάρχες και υπηρεσιακούς παράγοντες.
Μετά το τέλος της συνεδρίασης, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας κ. Ηλίας Σανίδας δήλωσε τα εξής: «Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους για τον πολιτικό πολιτισμό που επέδειξαν στη σημερινή συνεδρίαση, όπως και στις προηγούμενες όλου του έτους. Ολοκληρώσαμε τη χρονιά με δεκατέσσερις ιδιαίτερα παραγωγικές συνεδριάσεις στις οποίες υπήρξε συγκερασμός διαφορετικών απόψεων για το κοινό καλό των πολιτών της Στερεάς Ελλάδας. Εύχομαι σε όλους Καλά Χριστούγεννα, καλή χρονιά, με υγεία, αγάπη και αισιοδοξία. »

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr