Γιώργος Σταμούλος: Ευχαριστώ το δήμαρχο για την ανανέωση της εμπιστοσύνης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιώργος Σταμούλος: Ευχαριστώ το δήμαρχο για την ανανέωση της εμπιστοσύνης

Το ευχαριστώ του Γιώργου Σταμούλου στο δήμαρχο και τους συνεργάτες του

Εμφανώς συγκινημένος ο αντιδήμαρχος Γιώργος Σταμούλος ευχαρίστησε το δήμαρχο Γιώργο Τσαπουρνιώτη για την εμπιστοσύνη και τους συνεργάτες του στο τομέα της Καθαριότητας για τη μέχρι τώρα συνεργασία.

Ο Γιώργος Σταμούλος μεταξύ άλλων αναφέρει:

 

Η παρούσα Δημοτική Αρχή έφτασε περίπου στη μέση της θητείας της. Πέρασαν δύο χρόνια καθημερινού αγώνα και σκληρής δουλειάς για το Δήμο και τους Δημότες μας.
Παλέψαμε με όλη μας τη δύναμη και την αγάπη για τον τόπο μας, αντιμετωπίζοντας τα μεγαλύτερα δεινά που μπορούν να συμβούν σε ένα τόπο, με έντονα καιρικά φαινόμενα (χιονοπτώσεις, πλημμύρες) και καταστροφικές Πυρκαγιές, που χτύπησαν αλύπητα το Δήμο μας. Όμως, σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων και πιστεύω πως τα φέραμε εις πέρας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Έχοντας βάλει κι εγώ ένα λιθαράκι σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια, σαν Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, τους συναδέλφους μου και όλους εσάς τους Δημότες για τη στήριξη, την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείχνεται καθημερινά, με το δύσκολο έργο που εσείς μας αναθέσατε.
Πιο πολύ από όλους όμως, θέλω να ευχαριστήσω το Δήμαρχο μας κ. Γεώργιο Τσαπουρνιώτη, ένα νέο άνθρωπο με όραμα, αγάπη και πρωτοπόρες ιδέες για τον τόπο του. Έναν μαχητή που ξέρει να διεκδικεί και να κερδίζει οφέλη για το Δήμο μας.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν, από τα βάθη της καρδιάς μου στο Δήμαρχο μας, που για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με τιμά με την εμπιστοσύνη του ως Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και ακόμη περισσότερο επιλέγοντάς με ως Αναπληρωτή του.
Σου δίνω το λόγο μου, Γιώργο Τσαπουρνιώτη, ότι θα υπηρετήσω με ακόμη περισσότερο ζήλο και μεράκι, μέσα από τις αρμοδιότητες που μου μεταβίβασες, για το καλό του Δήμου και των Δημοτών μας.
Γιώργος Σταμούλος

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr