ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Γκάζια» Μητσοτάκη στην ΠΣτΕ για τους εμβολιασμούς

Τι συζήτησαν στην συνάντηση μέσω τηλεδιάσκεψης με το Φάνη Σπανό
«Γκάζια» Μητσοτάκη στην ΠΣτΕ για τους εμβολιασμούς

«Γκάζια» Μητσοτάκη στην ΠΣτΕ για τους εμβολιασμούς

Μετά τη συνάντηση ενεργοποίησης της Αυτοδιοίκησης από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, υλοποιούμε σχέδιο ενθάρρυνσης και επίσπευσης εμβολιασμών στην Περιφέρειά μας, δήλωσε ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας.

«Συμμετέχουμε στην εθνική προσπάθεια, σε συνεργασία με την 5η ΥΠΕ Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας και την ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας.

Συγκεκριμένα:
Ενεργοποιούνται Κινητές Μονάδες Εμβολιασμού, για πρώτη φορά σε πανελλαδικό επίπεδο, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η δυσχέρεια πρόσβασης κατοίκων απομακρυσμένων και ορεινών περιοχών σε εμβολιαστικά κέντρα, ξεκινώντας από Άγραφα, Φωκίδα και Βόρεια Εύβοια.

Ενημερώνουμε και παροτρύνουμε τους πολίτες να εμβολιαστούν μέσα από το δίκτυο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης α’ και β’ βαθμού.

Συστήνουμε σε επιχειρήσεις, κοινωνικούς και άλλους φορείς που μπορούν να ενεργοποιήσουν κατάλληλες πολιτικές λειτουργίας προς αυτόν τον σκοπό. Καθοριστική θα είναι και η περαιτέρω ενεργοποίηση των Ιατρικών Συλλόγων, μετά και τη δυνατότητα που παρέχεται πλέον στους ιδιώτες γιατρούς να προχωρούν σε κατ’ οίκον εμβολιασμούς.

Θυμόμαστε ότι ο εμβολιασμός δεν είναι πρόβλημα, πολύ περισσότερο δεν είναι πηγή κινδύνου. Ο εμβολιασμός είναι ένα τεράστιο δώρο, που έκανε η Επιστήμη στον Άνθρωπο, προκειμένου να σωθεί από την πανδημία. Και βέβαια ο εμβολιασμός είναι η στοιχειώδης ευθύνη μας, απέναντι στους συνανθρώπους μας, την Κοινωνία και την Οικονομία», είπε ο Φάνης Σπανός.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ