ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Ελένη Μιτζιφίρη απαντά στο Χρήστο Παγώνη

Η Ελένη Μιτζιφίρη απαντά στο Χρήστο Παγώνη
Τι αναφέρει η Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης "Δύναμη Ευθύνης"
Η  Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης “Δύναμη Ευθύνης”, Ελένη Μιτζιφίρη απαντά στον πρώην δήμαρχο Χρήστο Παγώνη.
Ο κ. Παγώνης για άλλη μια φορά , θέλει να προκαλέσει τις εντυπώσεις, τις οποίες φυσικά και πανηγυρικά “έχασε”, στις τελευταίες εκλογές.
Δύο θέματα θα θίξω και μόνο. Το πρώτο αφορά , την κατηγορία για την “επίθεση” που δέχθηκε ο πρώην υπάλληλος του γραφείου προμηθειών , για πληροφορίες που νομίμως ζήτησα. Η απομάκρυνσή του και όχι μόνο, με δικαίωσε πανηγυρικά οπότε και σταμάτησε να μου το “φορτώνει”
Όσο αφορά τη “διαχείριση” της β/θμιας σχολικής επιτροπής, πλέον του ότι, ο εκπρόσωπος της παράταξής του , έχει ενημερωθεί πλήρως για ότι μου ζητήθηκε , είναι και μέλος από αυτά που όχι μόνο στηρίζουν με τη ψήφο τους , τις προτάσεις μου, αλλά και αναφέρετε πάντα στην αποτελεσματικότητά μου,από τη θητεία μου το 2014-2015 στη Α/θμια σχολική επιτροπή, επί θητείας του .
Τέλος, για τα ίδια θέματα που ακόμη και τώρα με κατηγορεί, ξεχνά πάντα ότι, αθωώθηκα πανηγυρικά από το δικαστήριο που ο ίδιος μ’ ‘έσυρε”. Δείχνοντας για άλλη μια φορά, πόσο ανίδεος και ανημέρωτος εξακολουθεί να είναι για τη λειτουργία των σχολικών επιτροπών. Ας τον δούμε , στο δημοτικό συμβούλιο που η παράταξή μας έχει ζητήσει, να συζητηθούν οι απολογισμοί από το 2015 και ένθεν , τι θα μας πει.
Ας κοιτάξει λοιπόν, τα εσωτερικά προβλήματα που αντιμετωπίζει και ας αφήσει τους ψηφοφόρους του Δήμου Χαλκιδέων να αποφασίσουν. Προς το παρόν, η  “εντολή” έχει δοθεί αλλού.
Ελένη Μιντζιφίρη
Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης “Δύναμη Ευθύνης”

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr