Η Σοφία Ζαχαράκη απαντά στον Θάνο Τζήμερο – «Οι προσωπικές μου επιλογές δεν αφορούν κανέναν»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Σοφία Ζαχαράκη απαντά στον Θάνο Τζήμερο – «Οι προσωπικές μου επιλογές δεν αφορούν κανέναν»

Οι προσωπικές μου επιλογές δεν αφορούν κανέναν», δήλωσε μεταξύ άλλων η Σοφία Ζαχαράκη, απαντώντας στα απαράδεκτα σχόλια του Θάνου Τζήμερου

«Οι προσωπικές μου επιλογές δεν αφορούν κανέναν», δήλωσε μεταξύ άλλων η Σοφία Ζαχαράκη, απαντώντας στα απαράδεκτα σχόλια του Θάνου Τζήμερου ότι αναλαμβάνει υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας ενώ η ίδια «είναι άγαμη και άτεκνη».

Η Σοφία Ζαχαράκη ορκίστηκε χθες (28.6.2023) στη νέα κυβέρνηση και από σήμερα αναλαμβάνει ως η πρώτη υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας. Τα σχόλια του Θάνου Τζήμερου προκάλεσαν σφοδρές αντιδράσεις και η ίδια θέλησε να απαντήσει με λίγα λόγια πριν την είσοδό της στο υπουργείο το πρωί της Τετάρτης:

«Εγώ θα κριθώ από την εργατικότητα και την αποτελεσματικότητα μου και νομίζω και από μία δυνατότητα να διοικήσω, αν μέχρι τώρα δεν έχω δείξει κάτι. Όλες οι άλλες είναι προσωπικές μου επιλογές και δεν αφορούν κανέναν» δήλωσε η Σοφία Ζαχαράκη.

«Η αγάπη για τα παιδιά, η αγάπη για τον άνθρωπο δεν μπαίνει σε καλούπια και δεν κρίνεται από προσωπικές επιλογές», πρόσθεσε η νέα υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας. Υπενθυμίζεται ότι η Σοφία Ζαχαράκη είναι η μία εκ των 15 γυναικών που συμμετέχουν στη νέα κυβέρνηση.

Τα απαράδεκτα σχόλια του Θάνου Τζήμερου

Ο Θάνος Τζήμερος έκανε μια ανάρτηση στα social media για να σχολιάσει τη σύσταση του υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας και τη Σοφία Ζαχαράκη ως την πρώτη υπουργό, την οποία τροποποίησε λίγο αργότερα, με τους υπόλοιπους χρήστες να δημοσιεύουν την πρωτότυπη ανάρτηση.

«Ευτυχώς που ιδρύθηκε Υπουργείο Οικογένειας, με επικεφαλής μια άγαμη άτεκνη, για να αρχίσουμε να γεννάμε. Η 2η τετραετία επαναλαμβάνεται ως φάρσα», έγραψε αρχικά ο Θάνος Τζήμερος, προκαλώντας σφοδρές αντιδράσεις, ενώ επανήλθε με νέα ανάρτηση μετά τον σάλο, γράφοντας:

«Το να είναι μία γυναίκα άγαμη και άτεκνη δεν είναι μεμπτό. Είναι όμως μειονέκτημα όταν χειρίζεται θέματα οικογένειας. Δεν έκανα το ίδιο σχόλιο όταν ήταν στα υπουργεία Τουρισμού και Παιδείας. Και είναι γκάφα του ΚΜ σε σημειολογικό επίπεδο. Είναι σαν να τοποθετείς Υπουργό Άμυνας κάποιον που δεν έχει υπηρετήσει στον Στρατό».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr