ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κακοκαιρία: Δίπλα στους δημότες του νησιού η ΟΝΝΕΔ Σκύρου

Τηλεφωνική επικοινωνία του προέδρου με τον δήμαρχο Σκύρου
Κακοκαιρία: Δίπλα στους δημότες του νησιού η ΟΝΝΕΔ Σκύρου

Δίπλα στους δημότες της Σκύρου η ΟΝΝΕΔ του νησιού.

«Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση και είμαστε έτοιμη να συνδράμουμε με την βοήθεια μας εφόσον χρειαστεί προς το νησί της Σκύρου η οποία επλήγη από τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

 

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον Δήμαρχο της Σκυρου κ.Νικόλαο Μαυρίκο ενημερωθήκαμε για τα προβλήματα που δημιούργησε η κακοκαιρία και για την κατάσταση που βρίσκεται το νησί.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο, τους αρμόδιους Αντιδημάρχους και το προσωπικό του Δήμου, την Περιφέρεια, την Ελληνική αστυνομία, την Πυροσβεστική και όσους συνέδραμαν για την αντιμετώπιση των ακραίων φαινομένων έτσι ώστε να μην θρηνήσουμε καμία ανθρώπινη απώλεια και κανέναν συμπολίτη μας .
Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω εγκάρδια τα αρμόδια Υπουργεία και τους Υπουργούς τους για την γρήγορη και αποτελεσματική απόφαση να θέσουν το νησί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης», δήλωσε ο πρόεδρος Γιάννης Παγώνης.

Την Παρασκευή θα επισκεφτεί ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σκυρου το νησί για να ενημερωθεί δια ζώσης αλλά και για να επισκεφτεί της περιοχές που επλήγησαν !!

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ