ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κελαϊδίτης και Ψαθάς στις εργασίες στον οδικό άξονα Ψαχνά-Πολιτικά-Νεροτριβιά

Τι δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης της Π. Ε. Εύβοιας
Κελαϊδίτης και Ψαθάς στις εργασίες στον οδικό άξονα Ψαχνά-Πολιτικά-Νεροτριβιά

Μια σειρά σημαντικών παρεμβάσεων αναβάθμισης ξεκινάει στον οδικό άξονα Ψαχνά-Πολιτικά-Νεροτριβιά, μέσα από προγραμματισμένη εργολαβία προϋπολογισμού €910.000 που υλοποιεί στην περιοχή η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, προβλέπεται η άρση καταπτώσεων, η αποξήλωση ασφαλτοταπήτων με εκ νέου ασφαλτόστρωση, η κατασκευή φρεατίων και ρείθρων κλπ.

Προβλέπεται επίσης η κατασκευή στηθαίων, η τοποθέτηση πινακίδων σήμανσης και άλλες παρεμβάσεις για την οδική ασφάλεια.

Η αποκατάσταση και ανακατασκευή της οδοποιίας της εισόδου των Πολιτικών έρχεται ταυτόχρονα με την πρόσφατη εγκατάσταση σύγχρονου συστήματος ηλεκτροφωτισμού, αναβαθμίζοντας την τόσο σε επίπεδο ασφαλείας όσο και σε επίπεδο αισθητικής.

Υπενθυμίζουμε πως για το συγκεκριμένο οδικό άξονα η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας έχει εξασφαλίσει επιπλέον πιστώσεις προϋπολογισμού €3.000.000, για αποκατάσταση βλαβών από τις καταστροφικές πλημμύρες του Αυγούστου, έργο το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει μέχρι τις αρχές του προσεχούς καλοκαιριού, δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης της Π. Ε. Εύβοιας, Γιώργος Κελαϊδίτης όπου παρευρέθηκε στις εργασίες μαζί με το δήμαρχο Διρφύων Μεσσαπίων, Γιώργο Ψαθά.

 

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΜΠΑΡΟΥΤΟΞΥΛΟ
ΤΣΩΚΟΣ