Κελαϊδίτης: «Με επιτυχία η 6η προσκυνηματική διαδρομή προς τον Όσιο Ιωάννη τον Ρώσσο»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κελαϊδίτης: «Με επιτυχία η 6η προσκυνηματική διαδρομή προς τον Όσιο Ιωάννη τον Ρώσσο»

Η φετινή διοργάνωση είχε ένα ακόμα συμβολικό χαρακτήρα, ανέφερε ο αντιπεριφερειάρχης της Π. Ε. Εύβοιας

Η 6η προσκυνηματική διαδρομή προς τον Όσιο Ιωάννη τον Ρώσσο ολοκληρώθηκε με επιτυχία, με περισσότερους από 250 φίλες και φίλους να βάζουν ακόμα ένα κρίκο στην προσπάθεια μας να ανεβάσουμε ακόμα ψηλότερα τη σημαντική αυτή πρωτοβουλία προς τιμή του Αγίου της Εύβοιας.

Η φετινή διοργάνωση είχε ένα ακόμα συμβολικό χαρακτήρα, βάζοντας στην προσευχή μας τη Βόρεια Εύβοια, για όλα αυτά που χάθηκαν και θέλουμε να τα δούμε να ξαναγεννηθούν, για τους συμπολίτες μας που τώρα περισσότερο από ποτέ χρειάζονται τη στήριξη όλων μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εθελοντές μας που για ακόμα μια φορά έδωσαν την ψυχή τους για μια άρτια διοργάνωση, με πολύ μεράκι και επαγγελματισμό και συγκεκριμένα τους παρακάτω,

Ορειβατικός Σύλλογος Χαλκίδας, Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή, Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, Λέσχη Ευρίπου 4χ4, Ομάδα Διάσωσης Εύβοιας Sar 312, Eθελοντικό Σώμα Δασοπροστασίας Διάσωσης Ερέτριας (ΕΣΔΔΕ), Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης (ΟΕΔ), Εθελοντές Δασοπυροσβέστες Ψαχνών, Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας και Διάσωσης Προκοπίου

Και βέβαια ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα της Π.Ε. Εύβοιας που για ακόμα μια φορά έφερε την αποστολή εις πέρας!

Αυτά δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης της Π. Ε. Εύβοιας, Γιώργος Κελαϊδίτης μετά το πέρας της προσκυνηματικός εκδρομής προς τον Άγιο.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr