Κελαϊδίτης: Παρεμβάσεις αντιπλημμυρικής θωράκισης στον Δήμο Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κελαϊδίτης: Παρεμβάσεις αντιπλημμυρικής θωράκισης στον Δήμο Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας

Επίσκεψη εργασίας στο Δήμο Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας σε σημεία υψηλής επικινδυνότητας σε Κήρινθο, Κεχριές, Σηπιάδα, Στροφυλιά, Αγία Άννα, Κοτσικιά, Αχλάδι

Πριν λίγες ημέρες ο Περιφερειάρχης κ. Φάνης Σπανός υπέγραψε τις συμβάσεις των έργων αποκατάστασης και αντιπλημμυρικής θωράκισης της βόρειας Εύβοιας, φτάνοντας έτσι στην ώρα που από το σχεδιασμό των έργων προστασίας και αποκατάστασης από τις καταστροφικές πυρκαγιές του περσινού καλοκαιριού μπαίνουμε μέσα από μεθοδική δουλειά στη φάση της υλοποίησης.

<<Στη σημερινή επίσκεψη εργασίας στο Δήμο Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας, επισκεφθήκαμε σημεία υψηλής επικινδυνότητας σε Κήρινθο, Κεχριές, Σηπιάδα, Στροφυλιά, Αγία Άννα, Κοτσικιά, Αχλάδι τα οποία έχουν επιλεγεί μεταξύ άλλων για παρεμβάσεις αντιπλημμυρικής θωράκισης στην πεδινή κοίτη μέσα από το έργο «Καθαρισμοί, άρση προσχώσεων και εργασίες αντιπλημμυρικής προστασίας επί ρεμάτων περιοχής Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας» προϋπολογισμού €12.772.000.

Παρουσία της Δημοτικής Αρχής, του Δήμαρχου κ. Γιώργου Τσαπουρνιώτη και των συνεργατών του, των εκπροσώπων της αναδόχου εταιρείας, και βεβαίως των στελεχών της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Εύβοιας θέσαμε προτεραιότητες και εντείνουμε τις προσπάθειες μας προκειμένου τα έργα να εκτελεσθούν με αρτιότητα και ταχείς ρυθμούς.
Εργαζόμαστε αδιάκοπα, μένουμε δίπλα στους συμπολίτες μας από την πρώτη στιγμή με παρεμβάσεις έκτακτου χαρακτήρα τους πρώτους κρίσιμους μήνες αλλά και μόνιμου μέσα από τις παραπάνω περιγραφόμενες παρεμβάσεις, δίνουμε τη μάχη απέναντι στο χρόνο ώστε να αντιμετωπίσουμε συνολικά ως Πολιτεία τις μεγάλες πληγές που άφησε πίσω της η περσινή μεγάλη για τον τόπο μας καταστροφή>>, σημείωσε ο αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Εύβοιας, Γιώργος Κελαϊδίτης.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr