ΚΙΝΑΛ – Ρεπορτάζ του evima.gr: «Κλειδώνουν» οι υποψηφιότητες στην Εύβοια – Δύο ισχυρά ονόματα στο ψηφοδέλτιο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΙΝΑΛ – Ρεπορτάζ του evima.gr: «Κλειδώνουν» οι υποψηφιότητες στην Εύβοια – Δύο ισχυρά ονόματα στο ψηφοδέλτιο

Εν αναμονή των αποφάσεων της Χαριλάου Τρικούπη μέχρι τις 25 Μαρτίου, όπως λένε οι πληροφορίες

Mε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της Φώφης Γεννηματά ξεκίνησε την Κυριακή 20/3 η ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη, στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής.

Αυτή ήταν η πρώτη συνεδρίαση του κόμματος από την εκλογή του στην ηγεσία.

«Δεν θα είμαστε κόμμα του Αρχηγού αλλά ένα κόμμα της βάσης», επεσήμανε και ανακοίνωσε ότι ο Ηλίας Κικίλιας, πρώην διοικητής του ΟΑΕΔ (2009-2013) αναλαμβάνει σύμβουλος στη Κ.Ο του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ για την οικονομία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του evima.gr αρκετά στελέχη του ΚΙΝΑΛ Εύβοιας παρευρέθηκαν στη συνεδρίαση για να ακούσουν την ομιλία του αρχηγού τους Νίκου Ανδρουλάκη. Πρόσωπα αρκετά γνωστά στο Νομό τα οποία αναμένεται να έχουν και θέση στο ψηφοδέλτιο της Εύβοιας.

Μάλιστα όπως λέει το ρεπορτάζ του evima.gr έχουν ήδη ξεκινήσει οι επαφές με στελέχη της Εύβοιας που ενδιαφέρονται να συμπεριληφθούν στο ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ.

Οι εκπλήξεις των επιλογών στην Εύβοια δεν θα αργήσουν να έρθουν καθώς μέχρι τις 25 Μαρτίου αναμένεται να έχουν κλειδώσει τα ονόματα των υποψηφίων σε όλη την Ελλάδα.

Για την Εύβοια οι πληροφορίες λένε ότι θα υπάρξουν δύο ισχυρά ονόματα στο ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ. Πρόκειται για μία γυναίκα με πολύ καλό προφίλ και έναν άνδρα με πολλά περάσματα στον απλό πολίτη. Εν αναμονή των αποφάσεων της Χαριλάου Τρικούπη μέχρι τις 25 Μαρτίου, όπως λένε οι πληροφορίες.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr