ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κορονοϊός – Εύβοια – Χαλκίδα: Δραματική έκκληση του περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, <<Να προσέξουμε όλοι, μικροί μεγάλοι>>

Από αυτή τη δήλωσή του ο Φάνης Σπανός δείχνει την έντονη ανησυχία του για την εξάπλωση του ιού στο Δήμο Χαλκιδέων.

Στη Χαλκίδα βρίσκεται ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και συγκεκριμένα στο κέντρο της πόλης όπου διενεργούνται rapid test από την ομάδα διαχείρισης covid της Περιφέρειας.

Κατά την άφιξή του ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας δήλωσε:<<Η κινητή μας μονάδα σε συνεργασία με τον Δήμο Χαλκιδέων διενεργεί rapid tests στη Χαλκίδα στην αρχή της οδού Αβάντων.
Για πολλοστή φορά – κι ας γίνομαι ίσως κουραστικός – παρακαλώ θερμά να προσέξουμε όλοι. Μικροί και μεγάλοι, σε πόλεις και χωριά, σε περιοχές με κρούσματα και χωρίς κρούσματα. Όλοι.>>

Από αυτή τη δήλωσή του ο Φάνης Σπανός δείχνει την έντονη ανησυχία του για την εξάπλωση του ιού στο Δήμο Χαλκιδέων.

 

Κατά τη χθεσινή έκτακτη σύσκεψη στο Δήμο Χαλκιδέων, στην οποία συμμετείχε ο Φάνης Σπανός, δήλωσε χαρακτηριστικά: «

Όλοι ανησυχούμε πλέον για το ενδεχόμενο να επιδεινωθούν τα επιδημιολογικά δεδομένα και στα όρια του Δήμου Χαλκιδέων, όπως συνέβη δυστυχώς στη Βοιωτία.
Όλοι θα πρέπει να αποτρέψουμε αυτό το ενδεχόμενο.

Στη σημερινή έκτακτη σύσκεψη που είχαμε με τη Δήμαρχο Χαλκιδέων κ. Έλενα Βάκα και με εκπροσώπους της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας και του Λιμεναρχείου Χαλκίδας, συναποφασίστηκε:

– Να διενεργηθούν μαζικοί δειγματοληπτικοί έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 (rapid tests) στη Χαλκίδα και τη Νέα Αρτάκη. Αύριο, Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021, από τις 10:30 έως και τις 13:30, η Ομάδα Covid-19 της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας θα πραγματοποιεί rapid tests, στις αρχές της οδού Αβάντων (πίσω από Δικαστικό Μέγαρο).

– Να ενταθούν οι έλεγχοι για την τήρηση των μέτρων προστασίας της Δημόσιας Υγείας από την Αστυνομία, το Λιμενικό και την Περιφέρεια.

– Να ξεκινήσει νέος κύκλος απολυμάνσεων στο εμπορικό κέντρο της Χαλκίδας και στη συνέχεια σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους του Δήμου Χαλκιδέων.

Όλοι πρέπει να συνειδητοποιήσουμε σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία, ότι είναι αναγκαία η τήρηση των μέτρων προστασίας της Δημόσιας Υγείας. Είναι ο μόνος δρόμος για να επιστρέψουμε στην κανονικότητα.»

 

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ