Κώστας Μαρκόπουλος: Συναντήσεις με φορείς και Συλλόγους της Στερεάς Ελλάδας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κώστας Μαρκόπουλος: Συναντήσεις με φορείς και Συλλόγους της Στερεάς Ελλάδας

Συνεχίζονται οι διαρκείς επαφές του υποψήφιου Περιφερειάρχη Κώστα Μαρκόπουλου με στελέχη και φορείς της Στερεάς Ελλάδας

Στα πλαίσια των διαρκών επαφών του ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μαρκόπουλος επισκέφθηκε την Τρίτη το Δήλεσι και παρακάθισε σε συγκέντρωση στελεχών και φίλων που οργάνωσε ο Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Βοιωτίας κ. Γιάννης Δαλαβούρας.

Στην εκδήλωση το παρών έδωσαν ο Υποψήφιος Δημ. Σύμβουλος του συνδυασμού του κ. Παπαϊωάννου Μπελιάς Βαγγέλης, ο πρ. αντιδήμαρχος Δερβενοχωρίου Νίκος Πέτρου, η αντιδήμαρχος Δηλεσίου Χριστίνα Κουτρουμπά, η πρ. αντιδήμαρχος Δηλεσίου Ελένη Ζαφειροπούλου, η Πρόεδρος Πλάκας Δηλεσίου Τούλα Γραμματικού, ο πρ. αντιδήμαρχος Δηλεσίου και αντιπρόεδρος συλλόγου Ενεργοί πολίτες Γιώργος Μούσιος, η πρόεδρος Συλλόγου Ενεργών Πολιτών Λίζα Βαριαμήδου, ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος συνδυασμού Περγαλιά Μπέλμπας Πέτρος, η πρόεδρος τοπικού Δηλεσίου Τούλα Γραμματικού, ο Διοικητής Πυροσβεστικής Οινοφύτων & Δερβενοχωρίων Γιώργος Αλωνιάτης, ο Μανούσος Τζαμαντάκης, ο Αγάς Γιώργος, ο επιχειρηματίας Γιάννης Κλαυδιανός, ο επιχειρηματίας Θέμης Μέμμος και Κώστας Μέμμος, Πρόεδρος Κρητών Δηλεσίου & Αυλίδας και ο Χαράλαμπος Κρίμπας.

 

 

Την Πέμπτη είχε πολλαπλές συναντήσεις στο γραφείο του στη Λαμία με στελέχη της τοπικής κοινωνίας, ενώ συναντήθηκε με το Δ.Σ. της Ένωσης Σαρακατσαναίων Φθιώτιδας, τον πρόεδρο Βαλάντη Μάνδαλο, τον αντιπρόεδρο Χρήστο Αμπλιανίτη και την γενική γραμματέα Κων/να Κουτσή.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr