ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κώστας Μαρκόπουλος: Το 2022 θα είναι έτος πολιτικών εξελίξεων

Απολογισμό πολιτικής για τον πρώην υπουργό Κώστα Μαρκόπουλο μέσω των social.
Κώστας Μαρκόπουλος: Το 2022 θα είναι έτος πολιτικών εξελίξεων

Απολογισμό πολιτικής για τον πρώην υπουργό Κώστα Μαρκόπουλο μέσω των social.

Ο Κώστας Μαρκόπουλος μέσα από την προσωπική του σελίδα εκφράζει την άποψή του για την πολιτική κατάσταση στη Χώρα.

Διαβάστε την ανάρτησή του

“Χρόνια αναμφίβολα προκλητική για την πολιτική της διαχείριση χαρακτηρίζεται για την διατήρηση της πρωτοβουλίας κινήσεων στην ΝΔ με τον ΣΥΡΙΖΑ να μην μπορεί να αποκολληθεί από τα αρνητικά της δικιάς του διακυβέρνησης. Βέβαια η Πανδημία ακύρωσε την πολιτική διότι τα πάντα κρίνονται με “υγειονομικές προτεραιότητες”. Αυτό δεν ωφελεί ούτε την δημοκρατία ούτε την πολιτική αγωνία για πρόοδο. Η χώρα και τα κόμματα είναι σε άμυνα με βασικό εχθρό τον κορονοιό.
Καινούργιος ” κάτοικος στην πόλη” ο Νίκος Ανδρουλάκης ο οποίος με πλεονέκτημα το άφθαρτο παρελθόν του ενισχύει με ταχύτητα το ΚΙΝΑΛ και αποτελεί πονοκέφαλο για Μητσοτάκη.
Η ΝΔ έχει σαφώς απομακρυνθεί από τα λαϊκά της χαρακτηριστικά και μάλλον έχει αποιδεολογικοποιηθεί ώστε να εμφανίζεται σαν μια διαχειριστική κυβερνητική ομάδα που μονο νοιαζεται να φαίνεται ότι όλα τα κάνει ο πρωθυπουργός. Το μοντέλο αυτό δεν αντέχει στον χρόνο. Όταν η αντιπολίτευση ενδυναμωθεί τότε όλα θα αλλάξουν. Γι’αυτό το 2022 θα είναι έτος πολιτικών εξελίξεων αναγκαστικά. Όχι αναγκαστικά δραματικών εξελίξεων αλλά πάντως αυτό που ζούμε θα αλλάξει.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ